top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Avonturium – Anaïd Haen & Django Mathijsen

Ik kreeg deze verhalenbundel van Uitgeverij Zilverspoor om te lezen en recenseren. Dank je wel!

Nederlands | E-book | 9789463084604 | 15 september 2022 | Uitgeverij Zilverspoor | Prijs €9,99


Voor het lezen: Een verhalenbundel met zo'n vrolijke en uitnodigende cover, die vraagt er gewoon om, om gelezen te worden. Toen ik van uitgeverij Zilverspoor de vraag kreeg of ik het e-book wilde lezen en recenseren, hoefde ik dan ook geen moment te twijfelen. Dank je wel. De schrijvers Anaïd Haen & Django Mathijsen zijn voor mij twee nieuwe ontdekkingen, dus ik ben enorm benieuwd wat ik moet en kan verwachten.

 

Beschrijving:

Een verhalenbundel met maar liefst acht avonturen voor kinderen.

Geloof jij in spoken? Of pas als je er eentje met je eigen ogen ziet? Heb jij weleens je favoriete nummer op je gitaar gespeeld en besefte je later dat je dat beter niet had kunnen doen? Wat als je nooit meer iets hoeft te leren omdat er een invulnet bestaat? Zou jij over een brug durven lopen waaronder een trol woont?

Ga mee op avontuur met Annet, Mick, Skaiti, Tanja en stel jezelf de vraag wat jij zou doen in hun situatie.

 

Conclusie:

Ben je op zoek naar een avontuurlijke, fantasierijke en originele verhalenbundel die je aan het denken zet? Dan is deze verhalenbundel absoluut een heerlijke aanrader, voor kinderen of volwassenen die stiekem nog een beetje kind zijn.


De verhalenbundel bestaat uit acht hele verschillende en uiteenlopende verhalen, die stuk voor stuk origineel, leuk en bijzonder zijn. Anaïd Haen en Django Mathijsen hebben een hele vlotte en krachtige schrijfstijl en hebben goed met de jonge lezertjes (vanaf ongeveer 10 jaar) rekening gehouden. De verhalen spelen zich allemaal af in de toekomst en bevatten een flinke dosis humor, waardoor ze stuk voor stuk een feest zijn om te lezen. Bij het lezen van alle acht de verhalen zou je je ongetwijfeld afvragen, wat als...? Hierdoor wordt je als lezer ook echt aan het denken gezet.


De verhalenbundel is absoluut een heerlijke aanrader. Door de uiteenlopende verhalen is het een onwijs leuke bundel met fantasierijke toekomstverhalen die je aan het denken zetten. In de vrij korte verhalen zitten allen een heerlijk tempo en een flinke dosis humor. Ik ben zeker benieuwd naar de volgende verhalen van Anaïd Haen en Django Mathijsen.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5
22 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page