top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Happy mind, happy life – Noé Novelle

Ik kreeg dit prachtige boekje van Noé cadeau. Het is een boek dat perfect bij mijn persoonlijke interesse past, dus ik ben enorm benieuwd naar haar boek!

Nederlands | Hardcover | 9789464056037 | Druk: 1 | 173 pagina's


Voor het lezen:

Aangezien ik zelf ook erg met persoonlijke ontwikkeling bezig ben en dol ben op boeken over en rondom dit onderwerp was ik dolblij toen ik bij Noé haar boek won. De cover is in ieder geval met het lentegevoel dat het op roept enorm uitnodigend.

 

Het verhaal:

Wist jij, dat heel jouw leven wordt bepaald door jouw eigen gedachten? Dat jij jouw eigen leven tot nu toe zelf onbewust hebt gecreëerd? Dat gelukkig zijn een keuze is die je nú kan maken? Dat niks toeval is? Dat alles met elkaar verbonden is? En dat alleen jij jouw toekomst kan bepalen? In dit boek wordt stapsgewijs uitgelegd hoeveel invloed onze gedachten op ons leven hebben. Met de kennis en tools in dit boek leer jij je gedachten te begrijpen en te controleren, het verleden los te laten, in het nu te leven en te genieten van elke dag. Je maakt kennis met het Universum en haar krachten. Je leert mediteren. Je krijgt direct toepasbare oefeningen waarmee jouw mindset en jouw leven een mega shift zullen maken. De schrijfster begint het boek met haar eigen verhaal, haar persoonlijke en spirituele reis. Hoe zij een streep heeft kunnen zetten onder negatieve gevoelens en piekergedachten. Hoe zij een gelukkig en positief leven heeft gecreëerd. Geluk is voor ieder van ons weggelegd, maar er is maar één persoon die deze keuze kan maken. Word ook écht gelukkig en zet nu de stap naar jouw nieuwe zelf.

 

Mijn ervaring:

Het verhaal van Noé begint met haar persoonlijke en heftige levensverhaal. Ze durft zich hierin enorm open en kwetsbaar op te stellen.


Vervolgens legt ze kort en bondig uit hoe het komt dat je door je mind in bepaalde patronen valt. Om vervolgens verschillende elementen aan bod te laten komen op de weg naar een betere mindset te maken. Ook haar persoonlijke touch maakt het boek persoonlijk en inspirerend.

Tussen de hoofdstukken door wordt je voorzien van hele mooie en treffende quotes die de motiverende en inspirerende vibe van haar verhaal versterken.


Noé schrijft lekker vlot en krachtig. Ze weet haar verhaal heel prettig en positief te brengen, waardoor dat je je als lezer geïnspireerd voelt om met je eigen persoonlijke ontwikkeling en vooral je mind aan de slag te gaan.


Het is een compleet, bondig en mooi verhaal geworden dat je zeker zal inspireren om met je mindset aan de slag te gaan.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️
6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page