top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Intuïtieve ontwikkeling – Linda Keen

Ik heb enorme interesse in dit onderwerp. Aangezien ik zelf nog al snel in mijn hoofd zit en vanuit daar beredeneer, zou ik graag wat meer mijn intuïtie willen ontwikkelen.Nederlands | Paperback | 9789020218473 | Druk: 1 | juli 2021 | 184 pagina's


Beschrijving:

In het boek “Intuïtieve ontwikkeling” laat Linda Keen je zien wat intuïtieve vermogen betekenen in het alledaagse leven. Het boek bestaat uit 2 delen. Deel 1 het ontwaken en de reis die Linda zelf doormaakte en deel 2 het werkboek om zelf aan de slag te gaan met je eigen intuïtieve ontwikkeling.


We volgen een spirituele training in je intuïtieve begaafdheid. Je leert praktisch omgaan met je energieën, je werkt aan je bewustwording van aura’s en chakra’s. Iedereen, zo zegt Linda, heeft van nature bijzondere intuïtieve gave, je moet deze alleen wel trainen en ontwikkelen en wanneer je spiritueel ontwaakt, zal je gaandeweg steeds meer ontdekken.


In deel 1 volgen we de ervaringen en het leven van Linda Keen zelf. Als kind had ze al ‘paranormale ervaringen’, maar hield dit voor zich uit angst voor afwijzing. Uiteindelijk vindt ze gelijkgestemde en begint haar reis van spiritueel ontwaken. Ze is open over haar weg en vertelt over de ups en downs van haar reis en ontwikkeling.


In deel 2 geeft Linda Keen je handvatten en opdrachten om jouw spirituele begaafdheid te ontwikkelen en te waarderen. Hierbij komen aan bod:

· visualisatie en fantasie

· je vermogen tot transformatie

· psychische grenzen

· kennis van je chakra’s

· intuïtief auralezen

· aarden (grounding)

het ontmoeten van je innerlijke leraar en jouw persoonlijke gidsen en helpers

 

Voor het lezen:

De cover trekt me enorm aan. De kleuren van de kosmische extase / explosie van kracht vind ik enorm krachtig en trek bij mij enorm de aandacht. Verder is de cover heerlijk clean en staat er voldoende op om te weten waar dit boek over zal gaan. Het boek straalt gewoon 100% spirituele kracht uit. De zijkant en achterzijde van het boek is in een effen kleur paars (mooie spirituele kleur, wat uitstekend aansluit bij de cover), en waardoor de tekst op de zijkant en achterzijde goed te lezen is. Daarnaast is deze uitgave een paperback in een standaard boekformaat, waardoor het dus perfect in de hand ligt tijdens het lezen.


Ik ben enorm geïnteresseerd in dit onderwerp en ik sta enorm open om me hierin meer in te ontwikkelen en te leren. Het leuke van dit boek is dat het naast de reis en het ontwaken van Linda zelf ook een werkboek is, waardoor je ook gelijk zelf aan de slag kunt en dingen zelf kan ervaren. Ik heb enorm positieve en hoopvolle verwachtingen dat dit boek me veel moois gaat brengen.


Tijdens het lezen: Het boek leest heerlijk weg. In het eerste deel van het boek volgen we het ontwaken en de reis van Linda zelf. Hierin is ze enorm open en schrijft ze over al haar ups en downs die ze op deze weg tegen kwam en haar ervaringen. Het is enorm open, eerlijk, puur en kwetsbaar.


Conclusie: Ik vind het echt een geweldig boek. Dit is een klassieker, die ik ongetwijfeld de komende jaren nog vaak uit de kast tevoorschijn zal halen om dingen en oefeningen terug te lezen. Wat in veel andere spirituele boeken vaak het geval is dat je leest hoe de weg van spiritueel ontwaken zal zijn en hoe deze moet verlopen, maar Linda verteld haar ervaringen en is ook eerlijk over de ups en downs en dat de weg van spiritueel ontwaken en het ontwikkelen van je intuïtieve vermogens voor iedereen anders is.

Daarnaast zijn de oefeningen en opdrachten in het werkboek goed en duidelijk geformuleerd. Ze beschrijft stap voor stap wat de bedoeling is en hoe je dit kan oefenen. Dat heeft ze bijzonder goed gedaan. Ze is ook eerlijk over het feit dat sommige dingen niet gelijk zullen lukken, maar tijd nodig hebben en echt tijd en oefening zullen gaan kosten.

Ik ben echt blij verrast door dit prachtige boek. Ik weet ook zeker dat ik gelijkgestemde met deze interesse dit boek met enorm veel enthousiasme aan zal raden. In mijn ogen is het een mooi basis handboek die alle oefeningen en stappen bevat om je intuïtieve vermogens te ontwikkelen.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


Die Kommentarfunktion wurde abgeschaltet.
bottom of page