top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Keuzekracht – Eline Princée

Ik kreeg van HarperCollins de kans om dit veelbelovende boek te lezen en recenseren. Dank je wel!

Nederlands | Paperback | 12 oktober 2022 | 272 pagina's | Uitgeverij HarperCollins | Prijs €19,99


Voor het lezen:

Ik zag de aankondiging van dit nieuwe boek en was gelijk nieuwsgierig. Ik ben dol op non-fictie boek en met name persoonlijke ontwikkeling. De titel en de aantrekkelijke knallende cover trekken gelijk mijn aandacht. Na het lezen van de beschrijvende tekst was ik om en wilde ik enorm graag dit boek lezen. Ik kreeg van HarperCollins de kans om het boek te lezen en te recenseren, dank je wel. Ik heb nog niet eerder iets van Eline Princée gelezen en ik ken haar ook niet van Instagram. Dus dat zorgt ervoor dat ik er vrij blanco instap.

 

Het verhaal:

Pak jij de kracht in je leven terug en durf je voor je geluk te kiezen?

Dagelijks maken we meer dan 35.000 keuzes, 95% daarvan is onbewust. Hoe geweldig zou het zijn als je meer grip zou krijgen op die 95% en meer grip kan krijgen op jezelf en je leven? Je hebt altijd een keuze. Wanneer je hiervan bewust bent kan je bewust een keuze maken en op de situatie reageren. Hiermee creëer je je eigen levensgeluk! Aan de hand van vijf eenvoudige stappen vertelt Eline Princée hoe je zelfverzekerder, dapperder en gelukkiger kan worden. Het boek staat boordevol kennis, praktijkvoorbeelden en veel opdrachten om zelf aan de slag te gaan en bewustere keuzes kan gaan maken.

 

Mijn ervaring:

Het is een enorm inspirerend, positief en helder boek en werkboek.

Eline Princée is overtuigd van haar kijk en visie op hoe wij meer grip kunnen krijgen op ons leven en bewustere en doelgerichtere keuzes kunnen maken. Haar positiviteit is gelijk vanaf het begin voelbaar. Bij het boek zit een QR-code die linkt naar een website waar je haar werkboek, behorende bij dit boek, kan downloaden. Hierdoor kan je gelijk met alle opgedane kennis aan de slag en deze in de praktijk brengen.


Eline Princée schrijft vlot en erg helder, hierdoor is haar boek echt toegankelijk en goed te volgen. Haar kennis wisselt ze af met praktijkvoorbeelden, voornamelijk haar eigen voorbeelden. Deze zijn in een onderscheidend lettertype geschreven waardoor je als lezer goed onderscheid kan maken. Het hele binnenwerk van het boek is trouwens enorm goed en mooi vormgegeven, waardoor het erg prettig leest. De praktijkvoorbeelden zijn helder, al sluiten ze niet helemaal aan bij mijn belevingswereld van moeder zijn en verlangen naar een gezin, het maakt haar verhaal wel nog duidelijker. Naast haar verhaal zijn er ook duidelijke tabellen, illustraties en figuren die haar verhaal ondersteunen.

Ook in het boek zelf staan de opdrachten om zelf met keuzekracht aan de slag te gaan. De opdrachten zijn uiteenlopend van schrijfoefeningen en ademhalingsoefeningen. Daarnaast weet ze ook haar verhalen te ondersteunen met krachtige quotes over keuzekracht en het desbetreffende onderwerp. Dit alles zorgt ervoor dat je overtuigd raakt om met je keuzekracht aan de slag te gaan.


Dit boek weet je ongetwijfeld van het begin tot het einde te inspireren om bewuster te gaan leven en vooral bewustere keuzes te gaan maken in je leven. Door dit boek raak je geïnspireerd het beste uit jezelf te gaan halen en grip te krijgen op je leven. Ik heb in ieder geval de positieve vibe te pakken en oefen er op los. Voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling en gelukkiger door het leven wil gaan, dan is dit boek een goede aanrader!

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5
27 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page