top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Verborgen waarheden – Neva Altaj

Met het verschijnen van het derde deel van deze serie, wist ik gelijk dat ik dit deel ook wilde lezen. Gelukkig was hij direct beschikbaar op Kobo Plus.

Nederlands | E-book | 1230006277505 | 31 mei 2023 | Epub zonder kopieerbeveiliging (DRM) | Uitgeverij Sisters Press | Prijs €6,99


Voor het lezen:

Na het lezen van het heerlijke eerste en tweede deel, kon ik met het verschijnen van het derde deel deze natuurlijk ook niet laten liggen. Gelukkig was het boek direct beschikbaar op Kobo Plus, waardoor ik er direct aan kon beginnen. Aangezien deel één en twee me bijzonder goed bevallen zijn, heb ik hoge verwachtingen voor deel drie. Ik ben benieuwd, of Neva Altaj in het derde deel de lust, spanning en passie weer net zo kan weten op te roepen als bij de voorgaande delen.

 

Het verhaal:

Sergei

Na gevlucht te zijn voor het verleden, is de Bratva mijn thuis geworden. Een plek, waar ik als moordmachine thuis hoor, al blijven de demonen uit het verleden me achtervolgen. Ik verlies mezelf en heb geen controle meer over mijn daden. Wanneer een gebroken vrouw mijn pad kruist, ontwaakt mijn innerlijke beschermer. Ik kan haar niet meer laten gaan, zonder haar zal de duisternis terugkeren.


Angelina

In deze hel wil ik niet leven en om uit de handen van de moordenaar te blijven moet ik vluchten en onderduiken. Ik probeer niet op te vallen en voor iedereen uit het zicht te blijven. Ik zou niet voor hem moeten vallen. Wat als hij mijn verborgen waarheden leert kennen?

 

Mijn ervaring:

Het verhaal kent zoals alle voorgaande delen ook ditmaal weer een dubbel perspectief. Zowel Sergei als Angelina zijn bijzonder sterk en goed neergezet. Hierdoor kan je als lezer in beide personages goed opgaan en meeleven. Door de wisseling van het perspectief voel je ook de dynamiek, spanning, lust en verborgen gevoelens en gedachten die de personages voor elkaar hebben.

De verhaallijn is heel anders dan de twee voorgaande delen, maar de unieke schrijfstijl van Neva Altaj zorgt ervoor dat de delen zonder twijfel qua schrijfstijl aan elkaar te koppelen zijn. Ook de personages uit voorgaande delen passeren in dit deel. Het boek is zonder problemen als stand alone te lezen, maar ik weet zeker dat als je alle delen op volgorde leest dit de verhaallijn versterkt. De verhaallijn kent een goede combinatie van spanning, passie, lust en liefde. Daarbij weet de vlotte, levendige en passionele schrijfstijl van Neva Altaj een verhaal te schrijven die je tijdens het lezen echt voor je ziet. Het verhaal leest enorm prettig en ik zat zo in het verhaal dat ik het in één keer heb uitgelezen.


Verborgen waarheden is een sterk, passioneel, spannend en heerlijk verhaal. Het is levendig en vlot geschreven en kent een perfecte combinatie van spanning, passie, lust en liefde. Hierdoor is het verhaal niet te zoetsappig, maar kent het wel heerlijke juicy stukken. Ik heb enorm genoten van het derde deel. Ik hoop dat er nog een vierde deel komt.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️

14 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page