top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Alles van jou – Emma Zegers

Verder hIk was een van de gelukkigen die mocht deelnemen aan de blogtour van dit roze en uitnodigende boek. Dank je wel Dutch Venture Publishing!

Nederlands | Paperback | 9789493265325 | Druk: 1 | september 2022 | 300 pagina's Dutch Venture Publishing| Prijs €17,95


Voor het lezen:

Deze roze en sprankelende cover wist gelijk vanaf het eerste moment de aandacht te trekken. Dit sprankelende boek weet me gelijk nieuwsgierig te maken. Het genre New Adult Romance is een genre waarin ik nog niet veel gelezen heb, dus ik ben niet helemaal zeker of dit ook mijn genre is. De sprankelende cover weet me in ieder geval te overtuigen om mijn kans te wagen en te gaan genieten van dit boek. Ook de beschrijvende tekst is veelbelovend. Verder heb ik nog niets van Emma gelezen, dus ik ben ook erg nieuwsgierig naar aan verhaal.

 

Het verhaal:

Na een jaar lang rotklusjes uitvoeren krijgt journaliste Sabine eindelijk de kans om zichzelf te bewijzen. Ze mag Wolf Moerland interviewen, zanger van de in razend tempo bekend geworden band The Unexpected. Een kans die ze met beide handen aangrijpt, ondanks zijn twijfelachtige imago.


Wolf lijkt niet graag dingen over zichzelf te vertellen en is alleen maar aanwezig omdat zijn management hem daartoe gedwongen heeft. Maar dan gebeurt er iets waardoor Sabine toch een heel klein beetje dichter bij zijn ware aard lijkt te komen. En misschien komt ze uiteindelijk wel meer over hem te weten dan haar lief is.

 

Mijn ervaring:

Dit verhaal wist me echt positief te verrassen. Je wordt mee het verhaal van Sabine ingezogen. Sabine heeft alles behalve een normaal leven, maar ze is een enorme vechter. Als lezer kan je niet anders dan gelijk een enorme sympathie voor Sabine te voelen.

Het verhaal leest enorm lekker en vlot weg, het verhaal wordt enorm leuk en goed neergezet, maar ook de levendige dialogen zorgen ervoor dat je helemaal in dit verhaal op gaat.


Ik zat vanaf de eerste bladzijde in het verhaal en daarna was het verhaal eigenlijk maar moeilijk weg te leggen. De verhaallijn is enorm goed neergezet, het verhaal neemt veel wendingen die elkaar vlot opvolgen. Hierdoor wil je gewoon niet stoppen met lezen. Ook doordat het leven van Sabine alles behalve normaal is, blijf je als lezer nieuwsgierig naar wat er gaat komen en of dat er bepaalde dingen goed gaan komen. Ook aan de sexy twist die je van een new adult mag verwachten is geen gebrek. Ik heb nog niet veel van dit genre gelezen, maar ik moet zeggen dat dit me goed beviel.


Buiten de leuke verhaallijn zijn ook alle karakters in het verhaal goed en authentiek weggezet. Ook het feit dat trauma's e.d. in het verhaal besproken worden, geeft het verhaal voor mij echt extra pluspunten. Emma Zegers heeft deze dingen namelijk enorm goed in het verhaal geplaatst.


Deze New Adult Romance van Emma Zegers is een enorme dikke aanrader. Het verhaal heeft me weten te verrassen. Het boek is veelzijdig, zit vol leuke wendingen en is verslavend leuk. Geloof me, wanneer je aan dit boek begint leg je het boek niet meer weg voordat het uit is.

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5
8 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page