top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Fox – DJ Krimmer

Van SistersPress kreeg ik een recensie-exemplaar van deze nieuwe veelbelovende contemporary romance. Dank je wel.

Nederlands | E-book | 1230007411397 | 01 maart 2024 | Adobe ePub

Uitgeverij Sisters Press | Prijs €7,99 (e-book)


Voor het lezen:

Gisteren verscheen er weer een nieuwe veelbelovende contemporary romance bij Uitgeverij SistersPress. Ik kreeg de kans het boek vast voor verschijningsdatum al te lezen en te recenseren. De flaptekst is veelbelovend, evenals de cover. Op de lichte cover zien we twee tatoeageapparaten, bloemen en een zwarte slang. De titel is op passende wijze in het beeld verwerkt. Hierdoor is het een uitnodigende en intrigerende cover.

 

Het verhaal:

Janie.

Het verdriet dat ik voel wanneer haar vader overlijdt is met niets te beschrijven. Ik dacht dat ik zo kon doorgaan met een nieuw leven, maar niets is minder waar. Ik erf zijn geliefde tattooshop en moet beslissen wat ik hiermee wil, terwijl ik nog volop rouw. Eerst wilde ik de shop verkopen, totdat ik de anderen hoorde roddelen dat ze verwachtten dat ik er een puinhoop van zou maken. Nu ben ik vastbesloten om het tegendeel te bewijzen. Er is alleen een probleem... Fox. Hij is arrogant, zelfingenomen en onbeschoft en doet er alles aan om zijn gelijk te bewijzen. Gelukkig loop ik niet weg van een flinke uitdaging.

Fox.

Nu mijn mentor overleden is, vind ik dat ik Hels Ink had moeten krijgen. Helaas hoorde ik dat hij andere plannen had. Hij wil zijn zaak nalaten aan zijn dochter. Dit is het meest slechte idee ooit. Er komt wel meer kijken dan social media posts en verf. We waren al een familie en zij hoort daar niet bij. Hoe langer ze er nu bij is, hoe minder overtuigd ik ben van deze gedachte. Ze is jong en gecompliceerd, maar toch voel ik dingen voor haar die ik niet wil erkennen.

NB: dit boek kan worden gelezen als een standalone.

 

Mijn ervaring:

Het boek leest echt enorm vlot, snel en gemakkelijk weg. Het is ontzettend fijn en goed vertaald en het is echt een verhaal waarin je je compleet verliest. DJ Krimmer heeft een levendige, sfeervolle en vlotte schrijfstijl en weet het verhaal met haar krachtige dialogen, maar ook door haar sterke personages tot leven te toveren.


Het verhaal volgt zowel Fox als Janie. Deze twee totaal verschillende personages zijn echt zoals water en vuur. Beide zijn met veel gevoel, aandacht en finesse neergezet en ik kan me in beide personages goed verplaatsen. Doordat ze zo botsen en water en vuur zijn is het een passievol verhaal met veel spanningen en een haat-liefdeverhouding.


Het verhaal heeft een mooie, boeiende en originele verhaallijn. Het verhaal wordt goed opgebouwd en ik kan de verhaallijn en de enige diepgang die soms in de verhaallijn zit erg waarderen. De meeste romance verhalen zijn enkel richting seks en lust, maar in deze romance zit ook echt een sterk en goed verhaal dat me pakt. De onzekerheid en het verdriet van Janie en ook haar 'tic' geven het verhaal extra body. Het is echt een enemies to lovers verhaal waarbij tegen het einde echt de vonken er vanaf vliegen. Toch weet DJ Krimmer dit passievol en met gevoel te beschrijven waardoor het goed bij de rest van de sterke verhaallijn past. Met een op en top feelgood einde sluit het eerste deel af.


Fox, is een verrassend goede en mooie contemporary romance. DJ Krimmer heeft een onwijs levendige, vlotte en fijne schrijfstijl en het boeiende verhaal wist me echt te pakken. Dit heerlijke enemies to lovers verhaal kent enige diepgang en zit goed in elkaar. Ik ben echt positief verrast door het boek en ik kijk enorm uit naar het vervolg!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5

5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page