top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Het winkeltje van verborgen schatten - Verbroken beloftes - Holly Hepburn

Ik kreeg van A.W. Bruna de kans ook het derde deel van deze 4-delige feelgood e-only serie te lezen en te recenseren. Dank je wel.

Nederlands | E-book | 9789044935509 | 19 mei 2023 | Adobe ePub A.W. Bruna Uitgevers | Prijs 1,99


Voor het lezen:

Tijd voor het derde deel van deze serie. Aangezien deel twee een schokkend en verrassend einde kende, wil ik enorm graag weten hoe het verhaal nu verder gaat. De cover sluit perfect aan op de twee voorgaande delen en doordat de achtergrond een duidelijk andere kleur heeft dan de twee voorgaande delen, is het verschil goed te zien. Ik heb hoge verwachtingen nu en mijn nieuwsgierigheid is door het einde van deel twee hooggespannen.

 

Het verhaal: Deel drie van de serie Het winkeltje van verborgen schatten van Holly Hepburn.

Na het schokkende nieuws, waarmee het twee deel afsloot, is Hope vastbesloten om door te gaan met haar leven en de zoektocht naar het verhaal achter het mysterieuze Egyptische voorwerp voort te zetten. Daarnaast weet ook de band met Will een nieuwe wending te nemen. Maar wat voelt Hope precies voor Will?

 

Conclusie:

Na het schokkende nieuws waarmee het tweede deel eindigde, gaat de verhaallijn enorm goed, eigenlijk naadloos door in het derde deel. Hope probeert haar leven na het verraad een nieuwe draai te vinden. In het derde deel ligt de focus net wat minder op de zoektocht en wat meer op het liefdesleven en alle ontwikkelingen in het privéleven van Hope. Daarbij weet Holly Hepburn op prachtige en sfeervolle wijze de spanning tussen de personages neer te zetten. Daarnaast weten ook de dieren die in dit verhaal komen, mijn hart echt te veroveren. Toch weet de verhaallijn op het laatst weer de switch en focus te leggen op de zoektocht naar het verhaal achter het mysterieuze Egyptische voorwerp en sluit het verhaal met een cliffhanger af.


Holly Hepburn is een fantastische, feelgood schrijfster en weet haar verhalen enorm levendig, luchtig en vol emotie op papier te zetten. Hierdoor weet ze een levendige serie neer te zetten, die gemakkelijk leest en waar je even heerlijk in op kan gaan. Ook de personages weet ze op unieke en mooie wijze in het verhaal neer te zetten.


Het winkeltje van verborgen schatten - Verbroken beloftes is een verrassend, mooi en sterk derde deel. Het sluit perfect aan op het vorige deel. In dit deel ligt de focus voor het grootste deel op Hope en de ontwikkelingen in de mannen in haar privéleven, waarbij het op het laatst weer focust op de zoektocht naar het mysterieuze Egyptische voorwerp en dan daarmee ook gelijk met een cliffhanger eindigt. Wat een heerlijk en verrassend derde deel. Ik ben enorm benieuwd naar het vierde en laatste deel.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5


5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page