top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

How to do the work – Nicole LePera

Ik zag dit boek langs komen bij Kosmos uitgevers en werd gelijk enorm nieuwsgierig naar dit boek. Een boek van een holistische psycholoog, dat maakte me enorm nieuwsgierig.

Nederlands | Paperback | 9789021588650 | Druk: 1 | oktober 2021 | 336 pagina's | Kosmos uitgevers


Voor het lezen:

Ik ben nog niet bekend met Nicole LePera, maar haar holistische benadering spreekt me direct enorm aan en maakt me onwijs nieuwsgierig naar haar boek. Ik heb al meer over de holistische leefwijze gelezen, maar nog geen boek van een holistische psycholoog.

Ik hoop dan ook dat boek me veel mooie inzichten, oefeningen en kennis gaat brengen.

 

Het verhaal: Een bekende Amerikaanse psycholoog die erg bekend is op instagram. Mentale, fysieke en spirituele gezondheid zijn volgens haar met elkaar verbonden. Deze heb je alle drie nodig om optimaal gelukkig te zijn. Deze besteller uit Amerika is nu eindelijk ook in het Nederlands verkrijgbaar. Nicole LePera daagt je uit om deze holistische benadering iedere dag in je leven toe te gaan passen. Het resultaat is een vitaal, authentiek en vreugdevol leven. Je wordt bewust van jezelf en je heelt van je verleden. Nicole LePera neemt je mee op onderzoek om oude wonden te helen. Het boek zit vol wetenschappelijke en holistische inzichten.

 

Mijn ervaring:

Het is een boek dat je onwijs veel mooie en verhelderende inzichten brengt.


De schrijfstijl van Nicole LePera is heel krachtig en helder. Ze weet haar verhaal te brengen door een combinatie te maken van wetenschappelijke, holistische en persoonlijke inzichten. Deze drie verschillende benaderingen van de punten die aan bod komen vormen een enorm krachtig geheel. Ze weet problemen vanuit heel veel verschillende manieren te benaderen en je inzicht te geven. Hierdoor kan je, wat voor persoon je ook bent en welke problemen je ook hebt, zeker met dit boek vooruit.


Wat ik in het boek ook echt direct als pluspunt ervaar is, dat als je tijdens het lezen van het boek een helder inzicht krijgt in jezelf en iets waar dat je mee aan de slag wilt, ze je ook direct oefeningen en handvaten biedt om hier mee aan de slag te gaan. Hierdoor is het een compleet boek met kennis en oefeningen zodat je gelijk aan de slag kan.


In het boek deelt Nicole LePera ook haar persoonlijke verhaal en toont ze haar kwetsbaarheden. Ze vertelt hoe dat ze zelf met de problemen aan de slag ging. Deze persoonlijke touch geven je als lezer ook gelijk de motivatie dat heling van het verleden echt mogelijk is.


Het boek is dan ook een echte aanrader voor iedereen die bezig is met persoonlijke ontwikkeling! Ik weet ook zeker dat als ik dit boek een tweede en/of derde keer lees ik er weer nieuwe kennis en inzichten uit zal halen.

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
9 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page