top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Inspirerend leven agenda 2022

Aangezien de inspirerend leven agenda van 2021 me enorm beviel, ben ik benieuwd hoe de agenda voor komend jaar eruit zal zien.


2022 | 21,8 x 15,6 cm (LxB) | Hardcover


Beschrijving:

De inspirerend leven agenda is naast een gewone agenda ook een agenda in je proces van innerlijke groei. Iedere maand reflecteer en zet je nieuwe intenties.

De inspirerend leven agenda 2022 staat in het teken van leven in het ritme van de seizoenen en de maancyclus. Het staat daarnaast vol praktische tips voor meer rust en verbinding met jezelf. Ook helpt deze agenda je hoe je de energie van de maan in kan zetten, want ook een maankalender ontbreekt in deze agenda niet. Iedere week wordt je weekoverzicht voorzien van bijzonder en inspirerende quotes, magische kleuren en warme beelden. Ook is er genoeg ruimte voor je gedachten, notities, dromen en wensen.

Kort samengevat bevat de inspirerend leven agenda 2022:

- Het formaat is 14,8 x 21 cm

- De agenda bevat 12 maanden, dus de 365 dagen van 2022

- De indeling is per week verspreid over twee pagina’s

- Een overzicht met feestdagen en vakanties

- Een jaaroverzicht

- Een maankalender

- De agenda heeft een elastiek en leeslint

 

Mijn ervaring:

Dit jaar is het een agenda in de hoofdkleur paars. De hardcover met matvernis heeft een mooie foto die kalmte en rust uitstraalt, aangevuld met een paars bloemenmotief aan de rand die doorloopt aan de zijkant en een stukje aan de achterzijde. De achterzijde bevat naast een rustgevende paarse zee en lucht foto een prachtige illustratie. De agenda is voorzien van een stevig paars elastiek, waardoor je gemakkelijk wat losse spulletjes tussen je agenda kan bewaren, zonder dat je bang hoeft te zijn deze te verliezen.


Ook binnenzijde van de agenda straalt weer een en al rust en kalmte uit. Er is veel ruimte om je gedachtes, aantekeningen en noties te noteren. Iedere week wordt vormgeven over 2 pagina’s waardoor dat je genoeg ruimte hebt om al je afspraken e.d. te noteren. Daarnaast is de agenda zelf enorm mooi vormgegeven en staan er prachtige foto’s quotes, affirmaties en gedichten in. Na iedere maand heb je een pagina voor reflectie en het maken van intenties voor de komende maand. Daarnaast heeft iedere maand een onderwerp die centraal staalt, waar een kort stukje inspirerende tekst over te lezen is.

Ook de maankalender die er zowel als jaaroverzicht instaat, als wel door de weken heen als symbool terug komt echt geweldig handig en echt een enorm extraatje aan deze agenda.

De agenda is voorzien van een lila leeslint, waardoor dat je gemakkelijk kan bijhouden waar dat je bent in de agenda.

Ik weet echt zeker dat ik in 2022 weer dagelijks enorm van deze onwijs mooie en inspirerende agenda ga genieten. Want dit voelt echt dagelijks een cadeautje en geniet momentje voor mezelf als ik van deze superleuke, informatieve, overzichtelijke en rustgevende agenda ga genieten. Deze agenda raad ik met stip aan voor iedereen die net als ik nog heerlijk old-school van een papieren agenda geniet!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
4 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page