top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Opgevolgd – Lisanne Stam

Nadat deel twee met een cliffhanger afsloot, moest ik direct door naar deel drie en het laatste deel van deze geweldige serie.

Nederlands | Digitaal luisterboek | 9789020549461 | 01 november 2022 | Speelduur: 03:36:00 minuten | Voorlezer: Lotte Horlings | Uitgeverij Zomer& Keuning | Prijs €9,99


Voor het lezen:

Na het fantastische eerste en tweede deel van de serie, die ik met enorm veel liefde en plezier geluisterd heb, ben ik helemaal klaar voor het derde en laatste deel. Hopelijk gaat het weer een fantastisch verhaal worden vol hilariteit en humor. Want wat heeft Lisanne Stam een heerlijke en humoristische schrijfstijl. Met hoge verwachtingen begin ik aan deel drie.

 

Het verhaal:

Aura vindt keuzes maken het lastigste wat er is. Als plotseling een van haar beste vriendinnen overlijdt, begint ze aan alles te twijfelen. Is haar baan als influencer wel echt wat ze wil? En hoe moet het nou met de liefde? ‘Opgevolgd’ is het derde en afsluitende deel van de Aura-serie van Lisanne Stam. Een prachtige afsluiter van deze hilarische feelgoodserie!

 

Mijn ervaring:

Het luisterboek is net als de vorige twee delen ingesproken door Lotte Horlings. Ze heeft een prettig stemgeluid en spreektempo. Het is daarnaast fijn als dezelfde persoon een serie inspreekt. Lisanne heeft een hele vlotte en krachtige schrijfstijl, ze schrijft enorm levendig en gaat helemaal op in wat Aura denkt, voelt en ervaart.


De verhaallijn sluit aan op de voorgaande delen. Wel moest ik even slikken, want dit derde deel is toch wat minder feelgood dan ik verwacht en gehoopt had. De verhaallijn is ditmaal een stuk soberder en gedeprimeerd van stemming. Toch probeert Lisanne Stam met de nodige humor en gebeurtenissen het verhaal niet te zwaar en heftig te maken. Ook het derde deel is weer een hele andere, maar wel sterke en originele verhaallijn. Het was er echt eentje die ik niet aan had zien komen, mede ook doordat ik niet van tevoren de beschrijvende tekst gelezen had.

Wel is het derde en laatste deel een mooie afsluiting van een heerlijke driedelige serie.


Opgevolgd, het laatste deel van de driedelige Aura serie van Lisanne Stam, had een verhaallijn die me wist te verrassen en choqueren. De gebeurtenissen waren heftig en niet direct wat ik bij een feelgood serie verwacht had. Wel wist ze de heftige gebeurtenissen door middel van bizarre wendingen en de nodige humor wat luchtiger te maken. Het laatste deel eindigt met een goede afronding waarmee de serie goed afsluit.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️

6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page