top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Schermtijd – Linda van Rijn

Van Uitgeverij Marmer kreeg ik deze GRATIS thriller novelle van Linda die tijdelijk te verkrijgen is. Dank je wel!

Nederlands | Paperback | 9789460686375 | februari 2024 | 87 pagina's | Uitgeverij Marmer | Prijs €0,00


Voor het lezen:

De thrillers van Linda van Rijn zijn een feest om te lezen. Ik vind het initiatief om mensen aan te moedigen meer te gaan lezen, onwijs leuk, vandaar dat ik ook met alle liefde haar actie van #meerlezenmetlinda promoot. Van uitgeverij Marmer kreeg ik de GRATIS thriller novelle die tijdelijk verkrijgbaar is. Ik heb goede verwachtingen.

 

Het verhaal:

Susanne beleeft een heerlijk en romantisch weekend met haar nieuwe vriend in Parijs. Totdat ze de melding ziet op de telefoon van haar vriend. Zijn schermtijd bedraagt meer dan 5 uur, wat is er aan de hand? Ze kan niet vermoeden welke fatale gevolgen deze ontdekking heeft...

 

Mijn ervaring:

Linda van Rijn weet me snel met haar een enorm levendige, vlotte en krachtige schrijfstijl deze nieuwe novelle in te trekken. Naast haar levendige, realistische en goede dialogen, zit er in de verhaallijn ook een heerlijk tempo.


Het verhaal begint met een proloog, dat een moment beschrijft na een heftige en drastische gebeurtenis, dit maakt me als lezer enorm nieuwsgierig naar het verhaal. Wat is hieraan voorafgegaan? Vervolgens switcht het verhaal terug in de tijd, waarbij Linda van Rijn je mee neemt in het gehele verhaal.


Voor een novelle weet Linda van Rijn Susanne goed neer te zetten. Ondanks dat het een doorsnee vrouw is, weet Linda van Rijn de emoties, gevoelens en gebeurtenissen levendig en realistisch te beschrijven waardoor je echt in het verhaal wordt meegezogen.


Het verhaal heeft een sterke opbouw. Door het proloog sta je al op scherp en is je nieuwsgierigheid op een hoogtepunt. Het verhaal kent een mooie en sterke opbouw en heeft verrassende wendingen en gebeurtenissen die de spanning mooi op laten bouwen. Het plot was heftig en verrassend, waardoor ik alleen maar kan zeggen, wat een heerlijke, goede en leuke thriller novelle.


Schermtijd is een absolute must-read thriller novelle. Zeker met Linda van Rijn haar actie #meerlezenmetlinda weet ze dat met dit verhaal ongetwijfeld te bereiken. Het is een levendig, vlot en krachtig geschreven verhaal. Het verhaal weet je echt te pakken en kent een goede spanningsopbouw. Zeker gaan lezen!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5


18 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page