top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Ademloos – Jennifer L. Armentrout

Helaas al weer het 3e en laatste deel van deze serie. Ik kan gewoon niet wachten om te weten hoe dit bloedstollende avontuur gaat eindigen.

Nederlands | Luisterboek | 9789020539134 | augustus 2020 | Verteller: Jantine van den Bosch | Speelduur: 15:08:37 | Uitgeverij Zomer&Keuning


Voor het lezen:

Al weer het laatste deel van deze bloedstollende en geweldige serie. Helaas lijk ik wel door het verhaal te vliegen en kan ik werkelijk geen genoeg krijgen van het spannende verhaal. Alhoewel ik wil ook heel graag op heel veel dingen een antwoord en weten hoe dat het avontuur gaat eindigen.

 

Het verhaal:

Het derde en laatste deel van de Dark Elements serie.


Layla staat voor de moeilijkste keuze in haar leven. waar zal ze voor kiezen? Het goed of het kwaad? Het leven van de demonen of de wachters? De sexy Roth of de zorgzame Zayne?

En wie wil ze zelf zijn? En dan speelt zich nog het probleem van de Lilin. De demon die kan zorgen voor een apocalyps. Kan Layla de juiste keuzes maken? Weet zij het kwaad te stoppen?

 

Mijn ervaring:

Het is erg fijn dat dezelfde vertelster de hele serie heeft ingesproken. Jantine heeft een hele fijne stem en heeft een erg prettig voorleestempo.


Deze klapper en slot van de serie is werkelijk echt ijzersterk. Ik zat al de hele serie op het puntje van mijn stoel, maar met dit deel weet ze echt zichzelf te overtreffen. Ik heb een enorm affiniteit voor het karakter Layla ontwikkeld en ik wil dan ook niets liever dan dat ze de juiste keuzes maakt en alles goed gaat aflopen. Layla maakt een enorme karakterontwikkeling door. Dit is echt bijzonder goed gedaan.


Het verhaal is echt filmisch en er zit een hoog tempo in het verhaal. Een hoger tempo als in voorgaande delen. Daarnaast buitelen soms de vragen in je hoofd door elkaar heen omdat je gewoon wilt dat alles duidelijk wordt. Het verhaal is echt super spannend. De spanningsboog weet zich nog verder op te bouwen en ook zitten er weer veel wendingen in die je niet ziet aankomen. Ook de bezoeken aan de andere wereld zijn geweldig en laten je als luisteraar echt smullen.


Gelukkig krijg je in het verhaal wel het antwoord op alle vragen en zit er echt een einde aan het verhaal, waardoor de serie goed afgerond is. Wel blijft het verhaal echt tot aan het einde spannend en is het plot zowel verwacht als onverwacht.


Voor iedereen die interesse heeft in een goede YA fantasy serie, dan raad ik deze Dark Elements serie van Jennifer L. Armentrout met stip aan!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
4 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page