top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Advocaat van de duivel – Steve Cavanagh

Na mijn deelname aan het Thriller lezers event van LS Amsterdam, wist ik gewoon dat ik dit boek moest gaan lezen.

Nederlands | Paperback | 9789021037578 | 22 november 2022 | 432 pagina's Uitgeverij LS Amsterdam | Prijs €21,99


Voor het lezen:

Na mijn deelname aan het Thriller lezers event van LS Amsterdam, wist ik gewoon dat ik dit boek moest gaan lezen. Ik was zo onder de indruk na het interview met Steve Cavanagh dat ik graag een van zijn boeken wilde lezen. Het is dus mijn eerste kennismaking met deze schrijver. De cover en titel van zijn nieuwste boek roepen nieuwsgierigheid en spanning op. Ik hoop dan ook op een onwijs spannend en sensationeel verhaal.

 

Het verhaal:

Het is een nieuw ijzingwekkend spannend avontuur van Eddie Flynn. Een ambitieuze officier van Justitie Randal Korn ziet niets liever dan dat gevangenen worden geëxecuteerd, schuldig of onschuldig, dat maakt hem niets uit. Andy Dubois is opgepakt voor de moord op een jong meisje. Hij is alleen onschuldig. Terwijl Randal Korn alles op alles zet om hem de schuld in de schoenen te zetten, komt de New Yorkse advocaat Eddie Flynn tevoorschijn. Die is vastbesloten deze onschuldige man van de dood en veroordeling te redden en de echte moordenaar te vinden. En deze actie is niet zonder gevaar voor eigen leven... zal het hem lukken?

 

Mijn ervaring:

Door het heftige proloog zat ik eigenlijk vanaf het eerste moment al vol verbazing en in shock te lezen. Dit gaat een heftige thriller worden. Het proloog wist gelijk zoveel vragen op te roepen dat ik helemaal in het verhaal zat.


Steve Cavanagh heeft een hele levendige en vlotte schrijfstijl. Hierdoor zag ik het hele spannende en soms heftige verhaal echt voor me gebeuren. Het verhaal wordt vanuit verschillende perspectieven geschreven, hierdoor werd het verhaal nog duidelijker en krachtiger. Hierdoor krijg je verschillende en meerdere gebeurtenissen mee en bekijk je het verhaal vanuit verschillende perspectieven. DIt maakt het verhaal nog levendiger en spannender.


De verhaallijn is origineel, enorm sterk en super spannend. Het is absoluut een pageturner, die je niet meer loslaat voordat je hem uit hebt. Het verhaal heeft meerdere verhaallijnen, wat het verhaal nog realistischer maakt. Dit kan ik bijzonder waarderen. Het verhaal neemt zoveel wendingen dat je je geen moment hoeft te vervelen. Bij het plot lijken alle elementen enorm goed op zijn plek te vallen en wordt alles helder en duidelijk.


Wat een geweldige schrijver is Steve Cavanagh! Ik heb echt enorm van dit originele en super spannende verhaal genoten. Het verhaal kent diepte en zit enorm goed in elkaar, het is echt een verhaal dat je niet los kan laten totdat je het uit hebt. Ik kijk daarom nu al uit om ook de andere delen van Eddie Flynn te gaan lezen! Dit deel is prima zonder voorgaande delen te lezen.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️

4 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page