top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Alle zondaars zullen bloeden – S.A. Cosby

Ik kreeg van Uitgeverij The house of Books de kans deze veelbelovende thriller te lezen en te recenseren, dank je wel!

Nederlands | Paperback | 9789044367348 | 26 maart 2024 | 368 pagina's Uitgeverij The House of Books | Prijs €23,99


Voor het lezen:

Ik verheug me al maanden op de komst van het nieuwe boek van S.A. Cosby. Aangezien Vlijmscherpe tranen erg goed was, heb ik hoge verwachtingen van deze nieuwe thriller. Ik hoop dat het weer een rauw, puur en spannend verhaal is met mooie actievolle scènes. De cover is in ieder geval intrigerend en indrukwekkend. In een bos in de mist reist een man op met een hoodie en een mes in zijn hand. Dit kan alleen maar een goed verhaal worden.

 

Het verhaal:

Titus Crown is een zwarte sheriff in het stadje Charon County. Er gebeurt niet erg veel in het rustige stadje en in de afgelopen decennia hebben er slechts twee moorden plaatsgevonden. Titus heeft ervaring als FBI-agent en weet dan ook dat geheimen altijd in een klein hoekje zitten. Een jaar na de aanstelling van Titus als sheriff wordt een onderwijzer vermoord. De dader , een zwarte oud-leerling, wordt ter plekke doodgeschoten door een van de hulpsheriffs voordat Titus kan ingrijpen. Maar met deze 2 doden ontwaakt erg een berg aan geheimen, geheimen die het dorp verscheurd.

 

Mijn ervaring: Ook in dit tweede en nieuwe boek is direct de vlotte, pure, rauwe en realistische schrijfstijl van S.A. Cosby te herkennen. Ondanks dat dit een losstaand en heel ander verhaal is, herken je zijn schrijfstijl direct. Zijn schrijfstijl is erg indringend, puur, heeft een eigen sfeer en hij weet de moorden, acties en plaats delicten levendig en beeldend te beschrijven.


We volgen ditmaal sheriff Titus Crown. Het personage is met erg veel aandacht, detail en gevoel uitgediept. S.A. Cosby weet daarbij naast de sterke, unieke en totaal verschillende personages er ook voor te zorgen dat ieder personage een gevoel bij je oproept. Naast de goede sfeer en spanning die hij in het verhaal brengt. Dat zorgt ervoor dat je echt met het verhaal meegaat en je compleet inleeft in de gebeurtenissen.


Het verhaal heeft een onwijs goede opbouw. Door het heftige en actievolle begin, waarbij een zwarte oud-student een docent vermoordt en daar ter plaatse wordt neergeschoten, weet S.A. Cosby je mee in het verhaal open te trekken. Als je dan denkt dat je het ergste gehad hebt, heb je het mis. Gedurende het verhaal komen er steeds meer gruweldaden en moorden aan het licht, die S.A. Cosby beschrijft heerlijke details. Ik vind dit persoonlijk geweldig, zeker omdat ik me er ook nog een goed beeld van kan vormen. Daarbij zet S.A. Cosby je meermaals gedurende het verhaal op het verkeerde spoor. Met een razend goed plot wordt de gehele zaak volledig en compleet opgelost.


Alle zondaars zullen bloeden is een razend spannende en goede thriller. S.A. Cosby heeft een rauwe, vlotte en levendige schrijfstijl en weet de gruweldaden levendig te beschrijven. Daarbij zijn de personages erg goed uitgediept en erg uniek. Het verhaal zit erg goed in elkaar, zet je meermaals op het verkeerde been en heeft een razend goed plot en een volledige afsluiting van de zaak. Echt wederom een fantastisch goed boek van S.A. Cosby.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️


9 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page