top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

At the Stroke of Midnight – Danielle Carson

Van Danielle kreeg ik de vraag of ik ook haar novelle wilde lezen, daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken.

Nederlands | E-book | 1230006675318 | 27 juli 2023 | 100 pagina's | Adobe ePub HarperCollins | Prijs €3,99


Voor het lezen:

Na het lezen van de New York Finest serie deel 1, 2 en 3 ben ik fan van de schrijfstijl van Danielle Carson. Toen ze me vroeg of ik interesse had om haar novelle te lezen, twijfelde ik dan ook geen moment. De passionele en hartstochtelijke cover belooft een heerlijke knetterende novelle waar volgens mij de vonken vanaf gaan vliegen. Ik heb hoge verwachtingen.

 

Het verhaal:

Op een gemaskerd nieuwjaarsbal van haar werk, wordt Deena overrompeld door een magische kus die ze niet meer los kan laten. Ze heeft alleen geen flauw idee wie de mysterieuze man is die haar heeft gekust. Ze probeert de kus uit haar gedachten te zetten, maar dit is tevergeefs. Nu het jaar weer ten einde loopt en het nieuwjaarsbal weer in zicht komt, hoopt Deena haar mysterieuze man te ontmaskeren. Zal ze haar man vinden voor klokslag middernacht?

 

Mijn ervaring:

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, zoek je nog een heerlijke, mooie en knetterende novelle waar je even compleet bij kan wegdromen, hier is hij!


De levendige, passionele en vlotte schrijfstijl van Danielle Carson zorgt ervoor dat je vanaf de eerste bladzijde al compleet in de novelle zit en in het verhaal van Deena op gaat. Deena is goed uitgediept waardoor je als lezer helemaal mee kan leven en voelen bij de emotionele rollercoaster Deena beleeft. Ook haar beste vriend Axel Black als de andere personages zijn leuk en goed neergezet.

De novelle heeft een realistische en heerlijke verhaallijn, die precies vol genoeg zit voor een novelle. De leuke wendingen en gebeurtenissen houden je van het begin tot het einde geboeid. Zeker wanneer het gemaskerde nieuwjaarsbal in zicht komt. Ze weet de spanning goed op te bouwen, waarbij een heerlijk goed beschreven steamy scene niet ontbreekt. Het verhaal neemt daarna een heerlijke onverwachte wending en sluit af met een op en top feelgood einde.

At the Stroke of Midnight is een toppertje van een levendig en realistisch geschreven novelle waar je jezelf helemaal in kan verliezen. De leuke wendingen en gebeurtenissen weten je in zijn greep te houden en de vonken vliegen aan alle kanten van het verhaal. Echt een dikke aanrader!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️18 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page