top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Atlas – DJ Krimmer

Van SistersPress kreeg ik een recensie-exemplaar van deze nieuwe veelbelovende contemporary romance. Dank je wel.

Nederlands | E-book | 1230007466571 | 02 april 2024 | Adobe ePub

Uitgeverij Sisters Press | Prijs €7,99 (e-book)


Voor het lezen:

Fox wist me zo positief te verrassen dat ik erg benieuwd ben naar Atlas, het tweede deel van deze serie. De boeken kunnen losstaand gelezen worden, maar niets is zo leuk dan de hele serie te lezen. Mijn verwachtingen zijn hooggespannen. Zal het weer net zo'n goed verhaal worden?

De covers vormen zonder twijfel een mooi geheel.

 

Het verhaal:

‘Ik zei, trouw met me.’

Atlas.

Ik heb een zwak voor Lauren Locklear. Ik zou alles voor haar over hebben om haar veilig te houden. Ook al begrijpt ze het niet, ik zal het haar tonen. Ze voelt zich zwak en door het gebrek aan steun en liefde van haar naasten, snap ik waarom. Maar dit gaat veranderen. Ik zie namelijk een enorm sterke vrouw als ik naar haar kijk. Ik verberg een geheim uit het verleden dat me nog altijd achtervolgt, hierdoor had ik het gevoel dat ik me van haar afzijdig moet houden. Maar nu ze een ziektekostenverzekering nodig heeft en ik een oplossing kan bieden, hoeft ze enkel nog maar ja te zeggen.

Lauren.

Door een stomme fout, waarvoor iedereen me ongetwijfeld zal veroordelen, zet ik alles op het spel. Mijn familie, carrière en mezelf. Mannen in mijn leven hebben me enkel herinnerd aan de tekortkomingen en zelfs met hun vuisten. Er is niemand die van me houdt of echt om me geeft. Nu Atlas Hart me vraagt om met hem te trouwen en zo mijn leven te redden, zie ik dit ook niet als liefde. Ik dacht dat we nauwelijks een vriendschap hadden. Maar nu de dagen verstrijken, en hij onbaatzuchtig en enorm liefdevol is, kan ik niet helpen dat ik denk of hoop op meer...

NB: dit boek kan worden gelezen als een standalone.

 

Mijn ervaring:

Het is het tweede deel in deze contemporary romance, die ook losstaand gelezen kan worden. Ditmaal volgen we het verhaal van twee andere hoofdpersonages die wel gelinkt zijn aan de tattooshop, Hels Ink. In dit verhaal volgen we Atlas Hart en Lauren Locklear.


DJ Krimmer heeft een erg levendige, sfeervolle en vlotte schrijfstijl. Het boek is erg goed vertaald, waardoor je gemakkelijk door het verhaal heen vliegt en daardoor echt van het verhaal en de sterke en mooie personages kan genieten. Haar dialogen zijn heel natuurlijk en realistisch.


Waar ik erg blij om ben is dat ook deze contemporary romance naast een mooi liefdesverhaal ook weer diepgang heeft. Ditmaal heeft het hoofdpersonage Lauren diabetes, wat een grote rol speelt in de verhaallijn. Hierdoor is het meer dan een mooi liefdesverhaal. Ook de situatie van huiselijk geweld en emotionele verwaarlozing en drankverslaving zijn thema's die in deze romance aan bod komen.


Lauren en Atlas zijn uniek en met veel aandacht en gevoel neergezet. Doordat je vanuit beide personages het perspectief leest kan je erg met hen beiden mee voelen en snap je hun emoties en gedachten, wat daarbij ook weer een mooi spanningsveld geeft tussen de twee samen. Daarbij maken beide personages in het verhaal een sterke groei en ontwikkeling door.


Atlas, het tweede deel van een prachtige, sterke en mooie contemporary romance die echt diepgang heeft. De personages zijn sterk en uniek neergezet en met aandacht en gevoel uitgewerkt en ze maken gedurende het verhaal een prachtige groei door. Het is enorm levendig, vlot en krachtig geschreven en ook deze romance van DJ Krimmer heeft me weer positief verrast.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5

15 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page