top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Bella Eliá – Linda Babel

Ik kreeg van De Verhalenfabriek de kans om deze veelbelovende feelgood te lezen en te recenseren, dank je wel!

Nederlands | E-book | 9789461097682 | 22 april 2023 | 100 pagina's | Adobe ePub | Uitgeverij De Verhalenfabriek | Prijs €2,99


Voor het lezen:

Een nieuw en heerlijk feelgood tussendoortje. Zeker met de zomerse en vrolijke cover, is het ebook enorm uitnodigend om te gaan lezen. Wanneer ik ook nog eens zie dat er dieren mee doen aan het verhaal, ben ik helemaal overtuigd en wil ik deze feelgood lezen. Het wordt mijn eerste kennismaking met Linda Babel, dus ik ben erg nieuwsgierig naar haar schrijfstijl.

 

Het verhaal:

Een kat, een krot, een knorrepot…

Julia en Cleo zijn al lange tijd vriendinnen en hebben samen het plan om na hun afstuderen een kattenopvang te beginnen op Kreta. Eenmaal bij hun gekochte pension aangekomen, blijkt het toch niet in de staat te zijn waarin ze dachten het pension te kopen. Cleo gaat op zoek naar sponsors via crowdfunding en Julia gaat op zoek naar een baantje. Deze zoektocht brengt haar bij de norse olijfboer, Andreas, die haar een vreemd voorstel doet. Toch weet Andreas Julia te raken, maar Andreas is niet op zoek naar een relatie. Kan Julia hem van gedachten doen veranderen?

 

Mijn ervaring: Het is een heerlijke, leuke en luchtige feelgood, die heerlijk wegleest. Linda Babel heeft absoluut de schrijfstijl van feelgood te pakken. Daarnaast weet ze ook perfect een heerlijke dosis humor in het verhaal te verwerken.


De verhaallijn is erg leuk. Er zit een heerlijk vlot verloop in de verhaallijn en de wendingen zorgen ervoor dat je het boek niet weg wil leggen. In het boek komen sterke thema's aan bod, zoals trauma, herstel, liefde en vriendschap. Dit alles, gecombineerd in een heerlijk en luchtig verhaal met een hoop dierenliefde. Het plot maakte het feelgood gevoel helemaal compleet, waardoor je het boek met een lach op je gezicht dichtslaat.


Bella Eliá is een heerlijke, luchtige feelgood die boordevol humor zit. Het is vlot en krachtig geschreven en in de verhaallijn zit een goed tempo en neemt leuke wendingen, waardoor je het boek, net als ik, in één keer uitleest. Een heerlijke en zomerse aanrader!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5


17 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page