top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Bioscoop aan zee 2 - Singing in the rain – Holly Hepburn

Na deel één wilde ik ook de rest van het verhaal lezen. Hoogste tijd dus voor deel twee.

Nederlands | E-book | 9789044935295 | 02 maart 2023 | 93 pagina's | Adobe ePub A.W. Bruna Uitgevers | Prijs 1,99


Voor het lezen:

Na deel één, waar ik enorm van genoten heb. Wil ik enorm graag weten hoe het avontuur van Gina en Ben zich verder gaat ontwikkelen en of het ze gaat lukken om de Bioscoop aan Zee te renoveren en tot een nieuw succes te maken. Na deel één heb ik hoge verwachtingen van deel twee.

 

Het verhaal: Ooit was de lokale bioscoop aan zee in Cornwall the place to be, met een geweldig uitzicht over de glinsterende zee. Helaas is de glorie ver vergaan. Gina is vastbesloten het filmhuis te herstellen. Samen met Ben sloot ze een deal, waarbij hij haar zou gaan helpen bij de renovatie. Ben is een oude vriend van haar en beetje bij beetje lijken de oude gevoelens ook weer op te bloeien. Samen moeten ze een plan bedenken om de noodzakelijke financiering en steun rond te krijgen om de bioscoop in Cornwall te herstellen. Zal hun dit lukken?

 

Conclusie:

Aangezien ik deel één net gelezen heb, lees ik zonder moeite direct door in deel twee. De verhaallijn gaat direct op deel één voort. Het is leuk dat je de personages nu door de delen heen steeds beter leert kennen en dat je ze ook langzaam aan ziet groeien en evolueren.

Dit zie je het beste bij Gina, het hoofdpersonage dat we in dit verhaal volgen.


De verhaallijn verloopt ditmaal iets minder vlot dan in deel één. Terwijl dat er in het eerste deel verschrikkelijk veel gebeurde, wordt de verhaallijn nu aan gebeurtenissen wat rustiger, maar worden de gebeurtenissen verder uitgediept. Op zich is dit wel een leuke en onverwachte verrassing. Hierdoor krijgt het verhaal net een tikkeltje meer diepgang, wat ik wel kan waarderen. Het is ook leuk om te zien dat gedurende de verhaallijn de spanning tussen Gina en Ben verder toeneemt. Het plot was te verwachten, maar is een heerlijk feelgood einde van dit deel.


Bioscoop aan zee - Singing in the rain, is een perfect aansluitend tweede deel van de serie. De verhaallijn loopt mooi door en kent geen onderbrekingen. De verhaallijn kent ditmaal wat minder wendingen, maar wel meer diepgang. Met een heerlijk feelgood einde sluit dit tweede deel dan ook af. Ik ga dan ook zeker door naar deel 3. Als je deze serie wilt lezen, moet je wel met deel één beginnen, maar hij is absoluut een aanrader.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️
8 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page