top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Bioscoop aan zee 3 - Dirty dancing – Holly Hepburn

Na deel één en twee wilde ik ook de rest van het verhaal lezen. Hoogste tijd dus voor deel drie.

Nederlands | E-book | 9789044935301 | 09 maart 2023 | 112 pagina's | Adobe ePub A.W. Bruna Uitgevers | Prijs 1,99


Voor het lezen:

Na deel één en twee, waar ik enorm van genoten heb. Wil ik graag weten hoe het verhaal zich verder ontwikkeld. Gaat het hen lukken de bioscoop op tijd te renoveren en wat zal er in hun verdere leven nog gaan gebeuren.

 

Het verhaal: Nu de noodzakelijke financiering rond is, kan er met de renovatie van de bioscoop worden gestart. Ben en Gina gaan hard aan de slag en Ben huurt nog een goede vriend van hem in om hem met het zware werk te ondersteunen. Gina is daarnaast ook nog altijd druk met de ijssalon van haar grootouders en probeert ze haar langeafstandsrelatie met Max in leven te houden, wat niet meevalt. Zeker niet als er dingen gebeuren tussen Ben en Gina en Gina dit tegenover Max verzwijgt. Gaat dit goed komen?

 

Conclusie:

Het verhaal leest perfect door als je net gestopt bent met het vorige deel. Het verhaal maakt geen terugblik maar gaat direct op de gebeurtenissen van het tweede deel verder.


Holly Hepburn heeft een hele vlotte en krachtige schrijfstijl die op en top het feelgood gevoel geeft, daarnaast is het heerlijk luchtig geschreven en kent het verhaal de nodige humor. Naarmate de delen vorderen is het leuk om te zien hoe de personages en de verhoudingen tussen elkaar veranderen en evolueren. Het is ook enorm leuk hoe de ontwikkelingen zich verder ontvouwen in de ijssalon en de bioscoop. Daarnaast is het ook erg leuk dat Holly Hepburn in ieder deel van deze Bioscoop aan Zee serie een andere kaskraker van een film in de spotlights zet die uitgebreid aan bod komt en in de verhaallijn wordt meegenomen.

Bioscoop aan zee - Dirty dancing, sluit perfect aan op de twee voorgaande delen van de serie. De verhaallijn ontwikkelt zich op leuke wijze en door alle wendingen blijft het verhaal een echt feelgood feest om van te genieten, met alle ups en downs, de luchtige schrijfstijl en de nodige humor. Nu op naar deel vier, want natuurlijk wil ik weten hoe dit gaat eindigen.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️
7 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page