top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Bioscoop aan zee 4 - Some Like it hot – Holly Hepburn

Na de eerste drie delen, is het nu tijd voor de grande finale en het laatste deel van deze serie.

Nederlands | E-book | 9789044935318 | 16 maart 2023 | 112 pagina's | Adobe ePub A.W. Bruna Uitgevers | Prijs 1,99


Voor het lezen:

Na het lezen van de eerste drie delen van de serie wil ik dan ook enorm graag weten hoe deze heerlijke serie gaat eindigen. Zal Gina eindelijk inzien dat Max niets is of zal ze de verloving voortzetten. En hoe gaat het aflopen met de ijssalon en de bioscoop aan zee? Ik heb heel veel zin om te weten hoe het avontuur gaat eindigen.

 

Het verhaal: De bioscoop aan zee is nu officieel geopend en begint steeds meer publiek te trekken. Toch blijken er nog altijd problemen te zijn met de bioscoop. Kan Gina ook hierbij helpen? Hoe gaat het nu verder met de ijssalon en bovenal welke beslissing gaat Gina maken. Gaat ze terug naar Londen en Max of blijft ze toch in Cornwall.

 

Conclusie:

Het laatste deel sluit perfect aan en loopt direct door op deel drie. Aangezien ik die net uitgelezen heb, leest het hierdoor gemakkelijk verder. Holly Hepburn heeft nog altijd de vlotte, krachtige en luchtige schrijfstijl die ze door de delen heen goed weet te behouden en het verhaal en de verhaallijn haar kracht blijft behouden.


Aangezien de bioscoop gerenoveerd is en in oude glorie is hersteld, kon ik moeilijk bedenken wat er dan nog in het vierde deel zou moeten en kunnen gebeuren. Toch was ik blij verrast, in het laatste deel neemt het tempo van wendingen en verrassingen weer enorm toe in de verhaallijn.De verrassende elementen maken het boek nog leuker. Ook het plot, waarvan ik enigszins de afloop verwacht had, bevatte nog wat leuke verrassingen.

Ik moet zeggen dat dit vierde en laatste deel het complete verhaal van de serie echt beter maakte.


Bioscoop aan zee, Some like it hot, is het vierde en laatste deel van de feelgood serie van Holly Hepburn. Het is een vlotte, krachtige en luchtige serie die enorm lekker wegleest en zeker als je houdt van oude kaskrakers en ijs, dan is deze serie een aanrader om van te gaan genieten. De serie moet wel in volgorde worden gelezen. Een heerlijke aanrader!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5
9 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page