top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Bitterzoet – Jennifer L. Armentrout

Na het lezen van de Harbinger-serie ben ik verslaafd aan de schrijfstijl van Jennifer l. Amentrout en ik ben dan ook onwijs nieuwsgierig naar deze serie van haar.

Nederlands | Luisterboek | 9789020539042 | augustus 2020 | Verteller: Jantine van den Bosch

Speelduur: 04:24:13 | Uitgeverij Zomer&Keuning


Voor het lezen:

Na de Harbinger serie ben ik niet meer te stoppen. De schrijfstijl van Jennifer heeft me zo weten te raken dat ik gelijk een andere serie van haar opzoek. Tijd voor de Dark Elements serie!

 

Het verhaal:

Bitterzoet is een novelle die de Dark Elements-serie inluid.


Dez en Jasmine groeiden samen op en waren onafscheidelijk. Hij was voor haar echt alles, een beste vriend, soulmate en met wie ze leerde wat het betekende om wachter te zijn. En toen ineens van de ene op de andere dag was Dez spoorloos verdwenen, zonder ook maar een boodschap voor haar achter te laten. En dan, 3 jaar later is hij ineens terug en wil hij Jasmine opeisen. Wil ze hem nu nog wel, na al het verdriet dat hij haar heeft aangedaan? Kan ze hem vergeven? Ze geeft Dez 7 dagen om haar vertrouwen terug te winnen. Gaat het hem lukken?

 

Mijn ervaring:

Ditmaal een andere verteller als bij de Harbinger serie, maar ook ditmaal een hele fijne en prettige vertelstem. De karakters Dez en Jasmine ken ik natuurlijk al vanuit de Harbinger serie, maar ik merk dat ik gelijk enorm nieuwsgierig en geboeid ben om het verhaal en meer van hen te weten te komen.


De schrijfstijl van Jennifer L. Armentrout vind ik ijzersterk. Ze schrijft vlot en krachtig, weet de personages goed neer te zetten en echt een eigen persoonlijkheid te geven. Ook weet ze goed de beschrijving van het verhaal en de omgeving neer te zetten. Ik ervaar haar schrijfstijl bijna filmisch, zo zit ik in haar verhalen. Ze weet een hele prettige wisseling te maken tussen beschrijving, dialogen en wat er precies in Jasmine omgaat. Hierdoor kan als lezer echt je perfect inleven.


Het verhaal is heel anders als de Harbinger serie, maar zeker niet minder slecht. Ook dit begin van deze serie heeft me weer weten te raken. Het is een verhaal waarvan ik weer zonder moeite nog even een extra rondje door de kou ben gewandeld, om toch nog "even" wat meer te luisteren.


Een heerlijk verhaal en een perfect begin van een serie waarvan ik alleen maar kan denken... meer, meer en nog meer...


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
7 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page