top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Bruiloft in de B&B – Kaat de Kock

Na het lezen van de twee eerdere delen van deze geweldige feelgood serie, wilde ik natuurlijk ook dit nieuwe deel lezen.

Nederlands | Paperback | 9789464510423 | 11 oktober 2022 | Uitgeverij Hamley Books | Prijs €22,99


Voor het lezen:

Na het lezen van de twee eerdere delen van deze serie, kon het lezen van dit nieuwe deel natuurlijk niet uitblijven. Gelukkig deed zich snel de kans voor dat ik ook van dit deel kon gaan genieten. De cover heeft net zoals voorgaande delen weer een illustratie van de b&b. Ditmaal is er gekozen voor een lila cover. De typografie is gelijk gehouden als met de twee voorgaande delen, waardoor ze overduidelijk een serie volgen. Ik vind de covers erg vrolijk vormgegeven, wat goed past bij een feelgood boek.

 

Het verhaal: Hanne woont eindelijk in haar eigen Tiny huis naast de b&b. Hierdoor heeft ze meer rust en privacy. Toch staat haar leven niet stil en is ze erg druk met de organisatie van de bruiloft van haar beste vriendin, naast de goed lopende b&b. Maar het leven wordt nog een tikkeltje hectischer als ook Julia plotsklaps op de stoep staat met verbijsterd nieuws en dan ook nog de vriend van haar moeder in het ziekenhuis belandt. Hanne zet alles op alles om de boel te redden waardoor haar eigen relatie ook enorm onder druk komt te staan.

 

Conclusie:

Het was enige tijd geleden dat ik de vorige delen las, toch zat ik weer enorm gemakkelijk in de verhaallijn en het leven van Hanne. Ook als je de voorgaande delen niet gelezen hebt, dan is het boek goed te lezen, maar ik raad je aan om ook de andere delen te lezen, want ze zijn echt de moeite waard.


Kaat de Kock heeft een enorm prettige schrijfstijl die absoluut past bij een feelgood verhaal. Ze schrijft vlot, krachtig en vol emoties. Daarnaast is Hanne ook nog eens een heerlijke drama-queen die er bij tijden echt wat van kan. Daarnaast weet Kaat de Kock er ook heerlijke ups en downs en de nodige humor in te brengen.


Ook ditmaal weet de leuke verhaallijn me weer te verrassen. Het verhaal neemt veel onverwachte wendingen waardoor het verhaal erg leuk blijft. Het verhaal eindigt wel precies zoals je van een feelgood mag en kan verwachten, je sluit dit verhaal met een heerlijk gevoel af. Toch hoor je me niet klagen, ik heb echt genoten van het verhaal.


Bruiloft in de B&B was weer op en top genieten en is ook weer absoluut het lezen waard. Voor iedere feelgood liefhebber is deze serie echt een aanrader, hoewel de boeken ook afzonderlijk kunnen worden gelezen. Ik vind het erg jammer dat het derde deel het laatste is van de serie, want van mij mogen er meer Hanne en b&b delen volgen.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️
15 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page