top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

De dom die van me hield – Lexi Blake

Via Sisterspress kreeg ik de kans om dit boek van Lexi Blake te lezen en recenseren. Voor mij nog een onbekend genre, dus ik ben nieuwsgierig.

Nederlands | E-book | 1230005718641 | 31 januari 2023 | Adobe ePub | Uitgeverij Sisterspress | Prijs €6,99


Voor het lezen:

Met het lezen van dit boek, ga ik een nieuw genre ontdekken. Het genre van dit boek is Romantic suspense met BDSM-elementen. Ik heb niet helemaal een idee wat ik hierbij moet verwachten, maar door de aantrekkelijke cover is mijn nieuwsgierigheid en interesse gewekt om het verhaal te gaan ontdekken. De cover van dit boek wordt gesierd met een foto van een aantrekkelijke man in een pak op een donkerblauwe achtergrond. Het is het eerste deel van de Meesters & Huurlingen serie en aangezien ik graag series lees geeft me dat nog meer motivatie.

 

Het verhaal:

Sean Taggart krijgt een nieuwe missie, wat een simpele klus lijkt. Hij doet onderzoek naar een dodelijke terrorist, het aanknopingspunt is de lieftallige management assistente Grace Hawthorne. Grace werkt bij een uitzendbureau, waarvan wordt gedacht dat het bedrijf een dekmantel is voor illegale activiteiten. Hiervoor moet Sean dicht bij Grace komen, een taak die Sean maar al te graag op zich neemt. Het verandert alleen snel in een gevaarlijke verleiding. Grace Hawthorne leidt al snel een dubbelleven. Overdag is ze weduwe, managementassistente en moeder van twee tieners. 's Avonds onderwerpt ze zich aan Sean en beleeft ze haar wildste fantasieën en intieme ervaringen. Maar wanneer de moordenaar toeslaat ontdekt Grace de dubbele agenda van Sean. Zal Sean voor de missie kiezen of heeft Grace toch zijn hart weten te veroveren?

 

Mijn ervaring:

Het verhaal begint bij de briefing en het begin van de missie waaraan Sean en zijn teamgenoten deel gaan nemen. Het doel van Sean is dichtbij Grace te komen, in de hoop zo meer te weten te komen over de praktijken die zich afspelen in het bedrijf waarin Grace werkzaam is als managementassistente. In het begin heb ik wat moeite om hoogte te krijgen van Sean en lijkt hij veelal een masker op te houden en zijn gedachten en gevoelens niet echt te tonen. Hierdoor kwam ik wat moeilijk in het verhaal. Daarnaast wisselt het verhaal soms van perspectief naar Grace. Grace was een personage waarin ik me beter kon verplaatsen. Daarnaast vond ik het personage een sterke en originele keuze, namelijk een 40-jarige weduwe. Dit was verrassend en sterk.


De originele verhaallijn wist me te verrassen. Het spionage/infiltratie gedeelte van het verhaal wist me enorm te boeien. Daarnaast wist de schrijfster een enorme goede spanning tussen Sean en Grace op te bouwen die ik erg sterk vond. Wel was er enorm veel seks in het verhaal dat wat mij betreft soms net iets te langdradig was waardoor de verhaallijn enigszins mijn interesse verloor. De switch van Grace als onderdanig persoon in de slaapkamer tot aan een sterke en krachtige vrouw in het gewone leven vond ik dan wel weer enorm goed gedaan en ook hoe de liefde tussen Sean en Grace opbloeit. Het plot was verrassend, want tegen het einde werd in mijn ogen de verhaallijn toch weer erg sterk.


De ontdekking van dit nieuwe genre heeft me weten te verrassen. De leuke verhaallijn van de infiltratie van Sean in het bedrijf is goed en sterk, wel was er in mijn beleving iets te veel seks in het verhaal dat nogal langdradig beschreven werd. Ondanks dat heb ik toch genoten van de ontdekking van dit nieuwe genre.

Mijn waardering: ❤️❤️❤️,5
7 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page