top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

De dwaling – C.J. Tudor

Ik kreeg van Uitgeverij A.W. Bruna deze thriller cadeau. Hij lag al even te wachten om te gaan lezen, maar nu was het moment eindelijk daar!

Nederlands | E-book | 9789044934687 | 14 maart 2023 | 416 pagina's | Adobe ePub Uitgeverij A.W. Bruna | Prijs €12,99


Voor het lezen:

Het boek wilde ik eigenlijk al direct vanaf het moment van aankondiging lezen. Later kreeg ik dit boek van Uitgeverij A.W. Bruna cadeau. Hier was ik onwijs blij mee, zeker na de al lovende recensies die ik van dit boek las. Toch kwam het er alsmaar niet van om eraan te beginnen. De simplistische cover van de sneeuw met een paar mini silhouetten van mensen maakt dit een bijzondere cover die me nieuwsgierig maakt. Zeker door de titel en ondertitel die dat gevoel weten te ondersteunen. Ik kan niet wachten om het verhaal te gaan ontdekken.

 

Het verhaal:

Bereid je voor door op een ijzingwekkende tocht door de kou. Een verongelukte bus, gekanteld en vol studenten, een kabelbaan die vastloopt met een cabine vol vreemden, een afgelegen chalet met onderzoekers. In een van deze groepen verschuilt zich een moordenaar, maar wie is het? Er raast een sneeuwstorm en de hulpdiensten lijken niet te komen opdagen. Geen redding nabij, omringd door doden. Maar waardoor? Wat is er aan de hand? Eén ding is zeker, om te overleven moet je tot het uiterste gaan.

 

Mijn ervaring: Het boek volgt drie super interessante, spannende en indrukwekkende verhaallijnen. Die vanuit verschillende drie personages geschreven zijn. Deze drie hoofdpersonages weet C.J. Tudor enorm goed uit te diepen. Hierdoor kan je in alle drie de verhaallijnen helemaal op gaan. Het boek kent veel personages, zeker door de drie verhaallijnen die je volgt. Toch waren de personages zo neergezet, dat ik geen enkel moment moeite had de veelheid van de personages uit elkaar te houden en kwam ik niet in verwarring.


Daarbij heeft C.J. Tudor een hele vlotte, levendige en krachtige schrijfstijl, waardoor je het verhaal haast verslindt. Door de drie verhaallijnen die iedere keer eindigen met een cliffhanger is stoppen met lezen een onmogelijke opgave.


C.J. Tudor heeft drie ijzersterke, spannende en originele verhaallijnen neer weten te zetten. Ze weet het verhaal enorm krachtig en levendig te beschrijven, waardoor het echt als een enorm realistisch en spannend verhaal voelt. De drie verhaallijnen weten me te boeien en weten tegen het plot op indrukwekkende wijze samen te komen. Ze vormen een verbazingwekkend, verrassend en ijzersterk einde, waarbij ik bij het dichtslaan van dit boek alleen maar kon denken, wauw!!


De dwaling is een absolute pageturner. De drie enorm spannende, originele en verrassende verhaallijnen die iedere keer eindigen met een cliffhanger, weten je van het begin tot het einde te boeien. Als je denkt dat het niet beter kan, kom je bij het plot, waarbij de drie verhaallijnen op verrassende en ijzersterke wijze uiteindelijk een geweldig en sterk einde vormen. Wat een schrijftalent is C.J. Tudor. Dit boek is absoluut een dikke aanrader!

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️

13 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page