top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

De eekhoorntjes affaire – Marijke Vos

Ik kreeg dit leuke kerstverhaal van Marijke Vos, via een winactie op instagram. Het e-book is beschikbaar via je kobo abonnement. Helaas heb ik dat niet, dus ik was onwijs blij dat ik het won.

Nederlands | E-book | kort kerstverhaal | december 2021 | 55 pagina's


Beschrijving:

Een week voor kerst krijgt Eva de schrik van haar leven. Als ze thuiskomt is haar kleine chalet in het bos is een grote ravage. Bevend van schrik belt ze de politie (oké vooruit, eerst haar moeder) en er wordt met spoed een agent haar kant opgestuurd. Zijn sporenonderzoek levert echter veel meer op dan verwacht...


"Marijke Vos behoort wat mij betreft zeker in de top van de beste feelgood auteurs.” AdorableBooks.nl


*"*Whoop whoop, de queen van hilarische, pakkende en romantische boeken is terug!" - Boekhopper.nl

 

Voor het lezen: De titel 'De eekhoorntjes affaire' en dat het verhaal geschreven was door Marijke Vos, maakt me gelijk enthousiast en nieuwsgierig. Ik heb namelijk een mega grote liefde voor eekhoorntjes en als die nu ook nog eens verwerkt zitten in een kerstverhaal én feelgood-verhaal van Marijke Vos, dan MOET ik deze natuurlijk lezen. De vrolijk geïllustreerde cover is erg uitnodigend.


Conclusie:

Na het lezen van dit kortverhaal kan ik maar 1 ding zeggen, het is geweldig en veel te kort. Van mij had dit prachtige verhaal nog veel en veel langer mogen zijn.


Zoals je van de schrijfstijl van Marijke Vos gewend bent, schrijft ze heerlijk vlot en krachtig en vol emotie, waardoor je heerlijk in het boek verdwijnt. Het kortverhaal heeft een hele leuke verhaallijn, met ongeloof, spanning, de nodige humor en natuurlijk een heerlijke klapper en een afsluiter die je bij een feelgood-boek mag verwachten.

Dit verhaal ademt een en al kerstpret en liefde uit, dus voor iedereen die in de kerststemming wil komen, lees dit super leuke kort kerstverhaal van Marijke! Een mega aanrader.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page