top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

De magie van kerstmis – Kristie Raaijmakers

Dit boek kreeg ik via de nieuwsbrief van Kristie Raaijmakers. In deze tijd van het jaar ben ik zeker in voor een boek in kerstsfeer

Nederlands | E-book |13 december 2022 | 54 pagina's


Voor het lezen:

Inmiddels heb ik net het eerste deel van haar feelgoodserie Rock & Flirt gelezen. Aangezien ik daar dolenthousiast over ben (recensie volgt met de blogtour op 13 januari) was is ook dolblij dat ik via de nieuwsbrief van Kristie een kerst novelle ontving. Na het vorige boek wat ik dus las van Kristie zijn mijn verwachtingen hoog gespannen voor dit steamy kerstverhaal.

 

Het verhaal:

10 jaar geleden beleefden ze samen een onvergetelijke nacht en nu komen ze elkaar weer onverwachts tegen.

 

Mijn ervaring:

Wat een ongelofelijk leuk kort verhaal is dit!

Nienke trakteert haar vriendin Penny naar een liefdesbreuk op een weekendje Maastricht. Het is super leuk dat Kristie je als lezer de ervaring van het weekendje Maastricht door de ogen van zowel Nienke als Penny laat ervaren. Al is Nienke de hoofdpersoon, toch krijg je door deze beleving in het korte verhaal meer diepgang en inzicht in de personages. Daarnaast heeft ze ook Ben enorm goed en leuk neer weten te zetten.


In de korte verhaallijn weet ze de spanning enorm goed op te bouwen naar een hoogtepunt. Daarnaast is het verhaal origineel, leuk en erg geloofwaardig. Hierdoor kan je er compleet in op gaan. Daarnaast heeft ze de spanning tussen Nienke en Ben, maar ook de kerstsfeer enorm goed neer weten te zetten en kan je het verhaal levendig voor je zien.


Het is echt een verhaal waarvan je geniet en weg zwijmelt. Ik raad je dan ook enorm aan om je aan te melden voor de nieuwsbrief van Kristie Raaijmakers en te gaan genieten van deze heerlijke steamy kerstnovelle.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
28 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page