top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

De magie van kerstmis – Kristie Raaijmakers

Ik kreeg de kans om deel te nemen aan de blogtour van Kristie Raaijmakers. Laat ik nu echt staan te popelen om hiervan te gaan genieten!!

Nederlands | E-book | 1230006951368 | 07 november 2023 | Epub zonder kopieerbeveiliging (DRM) | Prijs 1,99


Voor het lezen:

Na het lezen van haar feelgoodserie Rock & Flirt ben ik fan van Kristie. Daarom stond ik dan ook te springen om te gaan genieten van haar nieuwe kerstnovelle en deel te nemen aan de blogtour. Ik heb vorig jaar haar vorige versie al gelezen, dus ik heb nu hoge en goede verwachtingen. De passionele cover die lust en verlangen uitstraalt, geeft me het gevoel een steamy novelle te gaan lezen.

 

Het verhaal:

Nienke probeert haar beste vriendin Penny op te beuren en te trakteren op een weekendje Maastricht. Nog voordat ze de kerstmarkt hebben gezien, denkt Nienke haar onenightstand Ben te zien. Tien jaar geleden beleefden ze een onvergetelijke nacht. Ze heeft hem al die tijd proberen te vergeten, maar kan hij haar nog wel herinneren?

 

Mijn ervaring: 

Wat een ongelofelijk leuke, steamy en fijne novelle!

Nienke trakteert haar vriendin Penny naar een liefdesbreuk op een weekendje Maastricht. Het is super leuk dat Kristie je als lezer de ervaring van het weekendje Maastricht door de ogen van zowel Nienke als Penny laat ervaren. Al is Nienke de hoofdpersoon, toch krijg je door deze beleving in het korte verhaal meer diepgang en inzicht in de personages. Daarnaast heeft ze ook Ben enorm goed en leuk en realistisch neer weten te zetten.


Het is een origineel, leuk en realistisch verhaal, dat al snel een heerlijke dosis sensuele spanning bevat. Die al snel erg hoog oploopt, ongetwijfeld zit je dit boek dan ook met rode wangen te lezen. Het verhaal is erg levendig en vlot geschreven en laat je even de complete wereld vergeten. Naast de heerlijke spanning en liefde tussen Nienke en Ben, roept het verhaal ook nog eens het kerstgevoel bij je op.


De magie van Kerstmis is een novelle om van te genieten met lekker veel spice en een kersttintje. Met haar heerlijke levendige, passionele en vlotte schrijfstijl laat Kristie je even de hele wereld vergeten en geniet je met volle teugen van deze heerlijke novelle.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️


3 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page