top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

De perfecte huisgenoot – Keeland & Ward

Ik ontdekte bij toeval dit luisterboek die als nieuwkomer in de bibliotheek luisterboek app verscheen.

Nederlands | Luisterboek | 9789021463759 | maart 2022 | Verteller: Nzinga Sordam | Speelduur 8u 38m 23s | Uitgeverij Volt | Prijs €12,99


Voor het lezen:

Ik ontdekte bij toeval dit luisterboek die als nieuwkomer in de bibliotheek luisterboek app verscheen. Ik had het boek ook al wel langs zien komen in een nieuwsbrief en social media, maar het was vooral de leuke, vrolijke roze cover de me overtuigde het boek te gaan beluisteren.

Ik verwacht een heerlijke feelgood met heerlijke ups en downs en hopelijk ook wat humor.

ik heb nog niets van deze auteurs gelezen of geluisterd, dus ik ben enorm nieuwsgierig.

 

Het verhaal:

Bestsellerauteurs Keeland en Ward zijn terug met een nieuwe roman vol humor, emotie en romantiek.

Net wanneer Molly de hoop begint te verliezen dat ze ooit een fijne nieuwe huisgenoot gaat vinden, ontmoet ze de perfecte kandidaat: aardig, gezellig, kan goed koken... Het enige probleem? Het is geen dame, maar een erg knappe man, genaamd Declan. Een mannelijke huisgenoot was niet helemaal wat Molly in gedachten had, maar Declan lijkt de perfecte huisgenoot. De twee worden niet alleen huisgenoten, maar ook goede vrienden. Goede vrienden die allebei wel wat hulp op liefdesgebied kunnen gebruiken: ze zijn allebei verliefd op iemand die ze niet ziet staan. Op een avond bedenken ze een sluw plan. Wat nou als ze net doen alsof ze een stel zijn, om hun crushes jaloers te maken? Het plan lijkt al snel te werken, maar langzaam beginnen Molly en Declan te vermoeden dat hun gevoelens toch niet zo nep zijn als ze dachten...

 

Mijn ervaring:

Het luisterboek is ingesproken door 2 verschillende personen, een man en een vrouw. Beide hebben een hele aangename spreekstem en tempo, wel moest ik bij de mannenstem de eerste keer schakelen, omdat ik bij de man Declan een andere stem in mijn hoofd had bedacht, maar dat wende snel. Daarnaast hebben Vi Keeland en Penelope Ward een heerlijke schrijfstijl en zit er een heerlijk tempo in de verhaallijn. Zonder twijfel zat ik vanaf het begin gelijk in het verhaal.


De verhaallijn is heerlijk veelzijdig met veel ups en downs en gebeurtenissen. Daarnaast kon ik echt intens genieten van de humor die in deze feelgood zat. Ik heb meermaals hardop op straat lopen lachen. De dialogen zijn levendig en vol emoties, waardoor je er compleet in op gaat. Het verhaal wisselt dus soms van vertelperspectief tussen Molly en Declan, hierdoor kan je in beide karakters helemaal op gaan, want wat zijn beide karakters fantastisch goed neergezet.

Het verhaal neemt veel wendingen, waardoor je niet wilt stoppen met luisteren.


Het plot was enigszins wat je van een feelgood kan verwachten, wel zorgde het epiloog uiteindelijk voor de echte klapper. Ik vond het verhaal al echt super goed, maar na het epiloog was ik er echt even stil van.


Deze feelgood heeft mijn verwachtingen overtroffen, wat een heerlijk, goed en leuk verhaal is dit. En de humor echt, geweldig!! Voor iedereen die van feelgoods houdt, ga deze lezen. Ik weet zeker dat je blij verrast zou zijn van dit verhaal.


Het was de eerste keer dat ik een verhaal van deze schrijfsters geluisterd en of gelezen heb, maar ik ben nu zeker nieuwsgierig naar meer van hun schrijfwerk.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
15 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page