top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

De stad van de liefde – Tamara Postma

Aangezien het vandaag Valentijn is, kan natuurlijk een heerlijke romantische feelgood niet ontbreken.

Nederlands | E-book | 9798201730055 | 11 februari 2022 | Epub | De Boekenvos


Voor het lezen:

Ik kan op het moment wel even een heerlijke romantische feelgood gebruiken. Even lekker weg zwijmelen met een heerlijk romantisch verhaal. Ik heb nog niet eerder een boek van Tamara Postma gelezen dus ik ben onwijs nieuwsgierig. De cover is in ieder geval uitnodigend en maakt me nieuwsgierig naar het verhaal.

 

Het verhaal:

Sophie heeft een enorme tegenslag op liefdesgebied en is er even helemaal klaar mee. Aangezien deze relatie met haar baas was neemt ze direct ontslag. Om Sophie uit haar dip te halen, boekt haar beste vriendin en huisgenoot Annie een enkeltje naar Parijs. Sophie spreekt geen Frans en is er nog nooit geweest, maar heeft er altijd al van gedroomd. Dit gaat haar moment worden. Alleen het verloopt niet zo soepel als dat Sophie in gedachte had. Gelukkig leert ze ook snel aardige Fransen kennen die haar helpen. Zo sluit ze vriendschap met Jean-Luc, die een heel leuk restaurantje heeft en Benoit, die gids is in Parijs. Net waardoor dat Sophie denkt dat de liefde weer aan haar kant staat, roept een dodelijk ongeval haar terug naar huis en wordt ze daar ook nog eens geconfronteerd met haar ex. Zal de prille liefde deze tegenslagen overwinnen?

 

Mijn ervaring:

Het is een hele korte romanistische feelgood, die wat mij betreft veel langer had mogen zijn.


Tamara weet in haar korte verhaal op een geweldige manier de verschillende karakters en het verhaal vorm te geven. Haar schrijfstijl is perfect voor een feelgood. Ze schrijft vlot en krachtig en ze weet je als een magneet het verhaal in te zuigen. Het verhaal brengt een lach en een traan en een heerlijk zoetsappig einde zoals dat je van een romantische feelgood mag verwachten.


De verhaallijn is heel leuk opgebouwd. De wendingen die het verhaal neemt zijn ook verrassend, sommige zag je echt niet aankomen. Het korte verhaal wist me ook echt te boeien, waardoor dat ik het verhaal in een keer heb uitgelezen.


Ik moet zeggen dat Tamara Postma me heeft weten te verrassen en nu wil ik zeker nog meer schrijfwerk van haar lezen.


Voor iedereen die interesse heeft in een heerlijke romantische feelgood, en zeker in deze tijd van het jaar met Valentijn is dit absoluut het perfecte boek om te gaan lezen!

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
12 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page