top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Demonenjager – Sara Marino

Ik kreeg van Dutch Venture Publishing de kans om deel te nemen aan de blogtour van deze veelbelovende feelgood.

Nederlands | Paperback | 9789493265615 | 11 oktober 2023 | 200 pagina's Uitgeverij Dutch Venture Publishing | Prijs €3,99 (e-book) €15,95 (paperback)


Voor het lezen:

Alleen al de cover van deze fantasy / young adult laat mijn hart een sprongetje slaan. Wat een mooie, uitnodigende en intrigerende cover. De verleidelijke vrouw, die een demonische uitraling heeft met de mystieuze stad als achtergrond. De goudkleurige rook maakt het beeld compleet. De typografie van de titel is op passende wijze op het beeld afgestemd. Ik ken de schrijfster Sara Marino nog niet, dus hierdoor ben ik extra nieuwsgierig.

 

Het verhaal:

Elena doet in de bibliotheek onderzoek naar demonen. Derek is gefascineerd door mensen en doet zijn uiterste best zo menselijk mogelijk door het leven te gaan. Wanneer ze elkaar treffen lijkt het noodlot te zijn toegeslagen, want wat later moet Derek Elena redden bij een aanval waarbij hij zijn identiteit onthult. Elena krijgt een schok te verwerken, nu ze beseft dat haar studie werkelijkheid is. Het begint als een romantisch avontuur maar al snel ontwaakt een eeuwenoude strijd om macht tussen de bewoners van de hel. Hoe sterk is de liefde?

 

Mijn ervaring:

Het verhaal is geschreven vanuit de twee hoofdpersonages Derek en Elena. Ze zijn beide op fascinerende en indrukwekkende wijze neergezet. De sterke en moedige Elena en de lieve sterke Derek. Beide personages wisten me op bijzondere wijze te raken, want Sara Marino weet ze met enorm veel gevoel en sfeer neer te zetten.


Sara Marino heeft een enorm levendige, vlotte en beeldende schrijfstijl, ze weet het verhaal tot leven te brengen met sterke en goede dialogen en ze weet het verhaal en de omgeving die niet enkel op aarde plaats vindt zo te beschrijven dat je het levendig voor je ziet. Daarbij heeft ze een echt young adult schrijfstijl waardoor het verhaal enorm lekker en gemakkelijk leest.


De bijzondere, originele en verrassende verhaallijn weet me direct vanaf het begin te intrigeren. Mijn verwachting van het cliché verhaal van een romance mensen vrouw en demonen man ging verder. Dit element zit er zeker in, maar daarbij bevat de verhaallijn ook veel spanning en ontketent zich een machtsstrijd tussen de bewoners van de hel. Deze combinatie van een romance en een spannend fantasy verhaal weet me echt te grijpen en ik heb het boek dan ook in één keer uitgelezen.


De paperback is trouwens ook aan de binnenzijde prachtig vormgeven en ieder hoofdstuk heeft de rookslierten van de cover die terug komen.


Demonjager is een heerlijk, mooi en spannend verhaal. Met haar vlotte en levendige schrijfstijl weet Sara Marino je direct mee het verhaal in te trekken. De personages Elena en Derek zijn goed neergezet. Naast de heerlijke romance die tussen de twee opbloeit zit ook nog een spannend en goed verhaal met veel actie. Een prachtige combinatie. Ik hoop dat er meer boeken van Sara Marino in het Nederlands gaan volgen!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,58 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page