top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Dodelijk verlangen – Lysanne Hoksbergen

Van De verhalenfabriek ontving ik weer een heerlijke thriller novelle, super bedankt!

Nederlands | E-book | 9789461098559 | 31 december 2023 | 100 pagina's | Adobe ePub Uitgeverij De Verhalenfabriek | Prijs €5,99


Voor het lezen:

Het ebook heeft een intrigerende cover en trekt door het gezicht en blauwtinten direct mijn aandacht. De titel is op subtiele wijze in het beeld verwerkt. Ik ben erg benieuwd, het is het eerste boek dat ik van Lysanne Hoksbergen ga lezen.

 

Het verhaal:

Wat als je de ware tegenkomt en je eigen relatie zo bekoeld is dat hij precies degene is die jij nodig hebt? Dat overkomt de jonge moeder wanneer er een nieuw kindje op de opvang komt. De vader, Johan, is knap en geeft haar de aandacht die ze thuis mist. Al snel kan ze het niet weerstaan en geeft ze zich eraan over. Snel ontstaan de eerste problemen en realiseert ze zich pas wat ze kan verliezen als alles aan het licht komt. Ze besluit haar gezin te willen redden, alleen de extreme jaloezie van Johans vrouw brengt haar en haar gezin in levensgevaar.

 

Mijn ervaring: Lysanne Hoksbergen heeft een vrij vlotte schrijfstijl, waardoor er een fijn en hoog tempo in de novelle zit en het verhaal gemakkelijk leest.


Het verhaal volgt de jonge moeder die hopeloos is gevallen voor de knappe Johan die haar de aandacht geeft die ze zoekt. Lysanne Hoksbergen weet van de jonge moeder goed de emoties en gedachten van de vrouw te verwoorden, al moet ik zeggen dat ik soms twijfelde of een vrouw in zo'n situatie echt zo zou denken. Het is een spannend verhaal en de extreme ex, die steeds gekkere dingen doet, waardoor de spanning oploopt is goed gedaan. Wel moet ik eerlijk zeggen dat om een of andere reden het boek me niet echt in zijn greep kreeg.


Dodelijk verlangen is een vlot geschreven en spannende novelle thriller. Het verhaal kent een mooie spanningsopbouw en de jonge vrouw wordt in haar gedachten en emoties goed neergezet. 


Mijn waardering: ❤️❤️❤️

15 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page