top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Dr. Onenightstand – Louise Bay

Ik kreeg van April Books de kans om deze veelbelovende romance te lezen en te recenseren, dank je wel!

Nederlands | Paperback | 9789493297487 | 25 mei 2023 | 350 pagina's Uitgeverij April Books | Prijs €20,00


Voor het lezen:

De boeken van Louise Bay stonden al enige tijd op mijn verlanglijst. Met de komst van het eerste deel van een nieuwe serie, leek het voor mij de perfecte kans deze schrijfster te gaan ontdekken. Ik vind het heerlijk om tussendoor een romanceboek te lezen. Aangezien iedereen enthousiast is over Louise Bay, ben ik erg benieuwd naar haar schrijfkunsten. De cover is een perfecte romance cover en erg uitnodigend. De goed geklede man met de titel vormt een uitnodigende cover. Ik heb goede verwachtingen.

 

Het verhaal:

Blijft het bij een one night stand? Of is het toch een blijvertje? Sutton staat op het punt te beginnen als eerste jaar in een ziekenhuis. Ze heeft alles op alles gezet in haar leven om dit te behalen. In het weekend voordat haar werk begint, regelt haar vriendin een blind date voor haar, om nog even één keer helemaal los te gaan. Deze blind date is een arts die binnenkort naar Afrika vertrekt. Hij maakt iets in haar los, waardoor ze een waanzinnige one night stand beleeft. Wanneer ze die maandag op haar werk komt, is een van de eerste mensen die ze treft die arts van de one night stand, Jacob Cove. Hij blijkt zelfs haar nieuwe baas te zijn. Sutton wil haar baan en kans niet op het spel zetten en wil zich volledig focussen op haar carrière. Zal dit haar lukken?

 

Mijn ervaring:

Het boek is geschreven vanuit twee perspectieven, die van Sutton en Jacob. Beide personages zijn enorm goed uitgediept en neergezet. Op deze manier kan je als lezer perfect in beide personages opgaan. Het is leuk hoe de twee hele verschillende personages toch zo zijn neergezet waardoor je ze als lezer beide goed kan begrijpen en volgen.


Louise Bay heeft een vlotte en levendige schrijfstijl vol gevoel en emotie. Hierdoor leest het boek heerlijk weg, zorgen de sterke dialogen voor een realistisch en levendig verhaal en lees je het boek vol gevoel. De verhaallijn is leuk en het is echt een verhaal waar je van begin tot einde even heerlijk bij wegdroomt. Ze weet het spanningsveld tussen de twee personages goed in beeld te brengen. In de verhaallijn zit niet echt diepgang, het draait meer om het spanningsveld en de carrières van Sutton en Jacob. Toch zorgen de wendingen en gebeurtenissen ervoor dat het verhaal geen moment verveelt en daarbij is het ook weleens lekker om gewoon te genieten van een heerlijk, makkelijk en fijn verhaal. Ondanks dat het plot voorspelbaar was, zorgde dit wel voor een perfect en heerlijk afgerond einde van het boek.


Dr. Onenightstand is een heerlijke en leuke romance. Het is heerlijk vlot, levendig en vol gevoel geschreven. Het verhaal heeft niet veel diepgang, maar is meer een ontspannen verhaal waarbij je heerlijk kan wegdromen en van kan genieten. De twee personages, Sutton en Jacob, zijn goed neergezet en uitgediept. Ik heb genoten! Voor wie van romance boeken houdt, absoluut een aanrader.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️

16 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page