top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Dr. Perfect – Louise Bay

Na het lezen van het geweldige eerste deel, kon natuurlijk deel twee niet uitblijven. Gelukkig was deze direct op Kobo Plus beschikbaar!

Nederlands | E-book | 9789464820171 | 13 juli 2023 | 300 pagina's | Adobe ePub Uitgeverij April Books | Prijs €8,00


Voor het lezen:

Na het heerlijke en mooie eerste deel, sta ik te popelen om te gaan genieten van het tweede deel van de Dokter-serie. Ik ben enorm benieuwd naar de liefdesverhalen van de andere broers. De cover sluit qua stijl perfect aan op het eerste deel en is toch verschillend. Ditmaal is het een blauwe cover waarop een man voor een illustratie van de skyline van Londen staat in een blouse met zijn armen over elkaar heen geslagen. Omdat zijn gezicht niet in beeld is, maakt het dat het een uitnodigend beeld is dat nieuwsgierig maakt. Ik heb goede verwachtingen.

 

Het verhaal:

Ellie wil na een mislukte relatie en carrière een nieuwe start maken in haar leven. Ze gaat werken als assistent van dr. Cove, die een privépraktijk wil starten. Ellie is vastbesloten voor haar nieuwe dromen en leven te gaan vechten en helpt Zach op alle mogelijke manieren nieuwe patiënten binnen te halen. Zach heeft ondertussen andere dingen aan zijn hoofd. Voor de buitenwereld lijkt hij de perfecte arts, maar hij heeft een grote hekel aan geneeskunde. Hij is van plan om het roer om te gooien, alleen hij realiseert zich niet dat hij hiermee ook de toekomst van Ellie op het spel zet. Er ontstaan gevoelens tussen hen, maar wanneer Ellie de waarheid ontdekt lijken dingen toch ineens anders te gaan dan ze dachten. Kunnen ze samen weer de juiste richting in hun leven vinden?

 

Mijn ervaring:

We volgen het verhaal vanuit de ogen van Ellie en Zach. Hierdoor weet Louise Bay beide personages op sterke wijze uit te diepen en kan ze het spanningsveld tussen de twee personages ook bijzonder goed neerzetten. Het zijn niet enorm uitgesproken personages, waardoor je als lezer gemakkelijk met ze mee kan gaan in het verhaal.


De verhaallijn vind ik ditmaal sterker en beter dan die van het eerste deel van deze serie. Louise Bay heeft een enorm vlotte, levendige en passionele schrijfstijl, die het genre romance natuurlijk helemaal tegoed doet. Daardoor worden de spanning tussen hen, maar ook de liefdesrelatie als deze zich opbloeit op fantastische wijze verwoord, waardoor je er als lezer ook echt van kan smullen. Het verhaal heeft niet echt diepgang, maar dat doet helemaal niets tekort aan dit heerlijke en mooie verhaal. Het is erg leuk dat ook de personages uit het vorige verhaal Sutton en Jacob weer op de zijlijn in het verhaal terugkomen. Toch kan het boek prima als losstaand worden gelezen, al maakt de serie het complete plaatje wel af. Het verhaal kent mooie wendingen en gebeurtenissen waardoor het verhaal blijft boeien. Tot slot sluit het natuurlijk af met een heerlijk, zoet sappig en mooi einde.


Dr. Perfect is een prachtig, mooi en intens tweede deel van de Dokter-serie van Louise Bay. Die ook prima losstaand gelezen kan worden. Deze romance is heerlijk, vlot, levendig en vol passie geschreven waardoor je er compleet in op kan gaan. Ik vond het deel nog leuker dan het eerste deel, waardoor ik erg benieuwd ben naar deel drie. Voor iedere romance liefhebber zeker een aanrader!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5

9 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page