top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Durven dromen – Sarah Simmelink

Ik kreeg de kans van De Verhalenfabriek om het kort verhaal van Sarah Simmelink te lezen en te recenseren. Dank je wel.

Nederlands | E-book | 9789461097743 | 12 maart 2023 | 100 pagina's | Adobe ePub De Verhalenfabriek | Prijs €2,99


Voor het lezen:

Ik heb nog geen kortverhalen van De verhalenfabriek gelezen, dus ik ben enorm benieuwd naar de verhalen die ze aanbieden. Aangezien het feelgood verhalen zijn, heb ik er vol vertrouwen in, want ik ben dol op feelgood. De cover van het e-book is echt uitnodigend en heeft absoluut een feelgood uitstraling. Ook de schrijfster Sarah Simmelink wordt voor mij een nieuwe ontdekking, maar ik heb er enorm veel zin in.

 

Het verhaal:

Joy leeft in haar onesie. Haar relatie is verbroken, ze heeft een saaie baan waarbij ze voor het grootste gedeelte vanuit huis werkt, haar beste vriendin zit op Curaçao. Daarnaast is haar studio niet veel groter dan een postzegel, ofwel Joy voelt zich niet erg gelukkig. Dan belt er opeens een nieuwe en ongelofelijk knappe buurman aan en vind er een incident op haar werk plaats dat haar leven compleet op zijn kop zet. Lukt het Joy dit keer om voor zichzelf op te komen? En wat wil die knappe buurman van haar?

 

Mijn ervaring:

Bij het lezen van de eerste paar zinnen zat ik al compleet in het verhaal. Het is zo levendig, vlot en krachtig geschreven dat je compleet in het leven van Joy wordt meegezogen, echt geweldig!


Het hoofdpersonage Joy is enorm goed uitgediept waardoor je echt met haar meeleeft gedurende het verhaal, daarnaast maakt ze ook een hele goede en sterke transformatie door. Ook de andere personages zijn super leuk neergezet. De verhaallijn is enorm leuk en origineel. Daarnaast zit het verhaal zo boordevol wendingen dat het verhaal moeilijk is weg te leggen. Het is echt een op en top feelgood verhaal, met heerlijke ups en downs, veel humor en de nodige drama. Als je van feelgood houdt, is dit boek een toppertje. Het plot kent een heerlijk spetterend en goed feelgood einde waardoor je het boek echt met een lach op je gezicht dichtslaat.


Deze feelgood, Durven Dromen, is absoluut een must-read! Vanaf de eerste paar regels zat ik compleet in het verhaal en heb ik het boek niet meer weggelegd totdat het uit was. Het is een op en top feelgood met heerlijke wendingen, ups en downs, veel humor en de nodige drama. Ik hoop dat ik je kan overtuigen om ook van dit heerlijke boek te gaan genieten.

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
29 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page