top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Een beetje bang – Sarah Brusell

Ik kreeg dit prachtige winterboek toegestuurd van van Driel publishers om te lezen en recenseren. Alleen al de prachtige cover is enorm uitnodigend.

Nederlands | Hardcover | 9789493200470 | 07 september 2022 | 36 pagina's van Driel Publishing | Prijs €15,95


Voor het lezen:

Alleen al de sprekende en prachtige cover maken me enorm nieuwsgierig naar dit prentenboek dat gewoon gelezen MOET worden. Daarnaast heeft het boek ook nog eens de titel 'Een beetje bang' dat mij enorm nieuwsgierig maakt. Ik kan dan ook niet wachten om van het boek te gaan genieten.

 

Het verhaal:

Dit is een heel bijzonder voorleesboek. Het is een boek dat emoties kent en graag met je deelt. Hij is een beetje bang en trilt. Zo kan je het boek natuurlijk niet lezen.

Laat als voorlezer dit super leuke en sprekende boek tot leven komen. Het is een boek waar je als voorlezer aan de slag mag.

 

Mijn ervaring:

Wat een prachtig, mooi en enorm sprekend boek is dit. Leontine Gaasenbeek heeft enorm mooie en vooral sprekende illustraties gemaakt, waarbij ze het boek echt tot leven komt. Het is een mooi prentenboek geworden, waarbij Leontine op goede wijze emoties van het boek weet te tonen, dat in combinatie met de instructies en korte tekst voor de voorlezer is het boek echt een feest en een genot om te lezen.


Een beetje bang is een onwijs leuk, sprekend DOE-boek waarbij je al voorlezend het boek én het verhaal voor je kind echt tot leven laat komen. Daarnaast leer je zo op leuke wijze emoties en gevoelens te verwoorden. Echt een boek om samen van te genieten!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5
4 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page