top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Een bloederige kerst – Hamley Books

Ieder jaar koop ik de bundel met kerstverhalen van Hamley voor het goede doel, ditmaal voor Pelicano VZW.

Nederlands | Paperback | 9798366824262 | 117 pagina's | Uitgeverij Hamley Books | Prijs: 25,00


Voor het lezen:

Ieder jaar koop ik van Hamley Books de kerstverhalenbundel voor het goede doel. Dit jaar ten voordele voor Pelicano VZW. Een organisatie die zich inzet voor de ondersteuning van kansarme kinderen. De cover heeft een spannende kerstlook en maakt me zeker nieuwsgierig naar de verschillende verhalen.

 

Het verhaal:

Een reeks van spannende kerstverhalen met als thema een bloederige Kerst. Aan deze bundel werkte de volgende Hamley auteurs mee; Muriel Verhulst, Ben Kegels, Cecile Koops, Stef van Overstraeten, Sandra J. Paul, Emily Ringeling, Stefanie Sybens, Luna Kelder, Stefaan Desmet, Eva Linden, Monika Haak, Ina de Man, Rosalie de Jong, Brenda Kleinherenbrink en Elliot Hyland.

 

Mijn ervaring:

Deze kerstverhalen bundel bevat allemaal kortverhalen van hooguit een paar pagina's lang, Alle verhalen delen het thema een bloederige kerst, maar de verhalen zijn erg divers en uiteenlopend. Van spannend, tot een oorlogsverhaal en feelgood. Hierdoor heeft deze bundel eigenlijk altijd wel een of meerdere verhalen die je aan weten te spreken.

De verhalen van Eva Linden, Sandra J. Paul en Monika Haak waren de verhalen die er voor mij met mijn voorkeur echt uitsprongen, vooral die van Eva Linden vond ik echt super leuk.


Met deze gevarieerde kerstverhalen bundel met het thema een bloederige kerst bevat veel leuke verhalen, die zeker een aanrader zijn om deze kerstperiode te lezen. Daarnaast steun je bij aankoop van deze verhalenbundel ook nog eens het goede doel, wat denk ik nog eens een extra motivatie is om deze bundel aan te schaffen.

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️
7 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page