top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Een dubbele shot liefde – Marloes Berghege

Na het succes van deel 1, wilde ik natuurlijk weten hoe het verhaal van Hanneke verder zou gaan.

Nederlands | Luisterboek | 9789024597499 | juli 2021 | Verteller: Lotte Horlings | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff


Voor het lezen:

Deel 1 van de koffiesalon is me enorm goed bevallen en ik kan dan ook niet wachten om verder te gaan met het verhaal van Hanneke. Hopelijk is het net zo'n mooi en goed verhaal als dat deel 1 was. De cover sluit er in ieder geval perfect op aan en hier is echt goed over nagedacht.

 

Het verhaal:

Het verhaal van Hanneke gaat verder. Wanneer Hanneke net haar draai gevonden heeft bij koffiesalon Boon, dient de volgende berg drama zich aan. Er passeren meerdere mannen haar leven en ze heeft geen idee wat ze hiermee aan moet. Wat moet ze met Job? En wat met dokter Rutger? Waarom krijgt ze iedere keer een schok als haar collega Sil haar per ongeluk aanraakt? Wanneer ook nog haar beste vriendin Josje, goed bedoeld, probeert het liefdesleven van Hanneke een handje te helpen is het feest helemaal compleet. Zal Hanneke uiteindelijk op haar intuïtie durven te vertrouwen?

 

Mijn ervaring:

In het tweede deel weet Marloes Berghege haar vlotte, frisse en krachtige schrijfstijl goed voort te zetten. Aangezien ik gelijk van deel 1 op deel 2 overstap merk ik dat de verhaal echt heerlijk op elkaar aansluit.


De verhaallijn is heel anders maar ook heel goed passend bij het eerste deel van de koffiesalon. Aangezien we de verschillende karakters in deel 1 allemaal goed hebben leren kennen, gaat Marloes in deel 2 wat verder de diepte in met een aantal karakters wat erg goed voelt. Hierdoor krijgt het verhaal meer diepte en kracht. De heftige gebeurtenissen van Hanneke die ook met de nodige hilariteit gepaard zijn heeft Marloes geweldig weten te verwoorden. Ik heb echt zo vaak moeten lachen om de gebeurtenissen. Het moet je echt maar overkomen wat Hanneke meemaakt.

Het verhaal heeft enorm veel leuke en ook verrassende gebeurtenissen, waardoor je als luisteraar geboeid blijft. Dit is echt goed gedaan.


Het is wederom een absolute feelgood. De nodige emoties passeren weer de revue en het verhaal heeft een mooi einde. Maar dat is nog niet alles, want deze serie heeft ook nog een deel 3, dus ik kan dan ook niet wachten om aan deel 3 te beginnen.


Deze feelgood is absoluut een heerlijke aanrader, begin wel echt bij deel 1 van deze serie!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️4 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page