top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Een gouden gloed over Ruby Falls - Holly Martin

Reis met de zussen Aria, Clover en Skye naar het mooie Jewel Island in 'Een gouden gloed over Ruby Falls'


Nederlands | Luisterboek | 9789020541076 | juli 2021 | Verteller: Sandra Jonkman


Beschrijving:

Na het verhaal over Aria, in deel 1. Is het nu tijd voor het verhaal van Clover. De zus van Aria.

Clovers leven is weer compleet! Sinds haar vader overleed is ze weer terug op Jewel Island. Inmiddels runt ze het familiehotel met haar zussen en is dolgelukkig. Hoewel... er mist één ding. In het verleden heeft ze een verschrikkelijk ex gehad die haar heeft bedrogen en sindsdien wilde ze absoluut geen liefde meer in haar leven. De knappe Angel Mazzeo, de assistent van Noah, wil haar helpen om weer aan het daten te slaan. Maar lukt het haar wel om enkel vrienden te blijven? Of bloeit er toch meer op? Kan Clover haar verleden eindelijk achter haar laten?

 

Voor het lezen:

Aangezien ik enorm van deel 1 genoten heb, ben ik enorm benieuwd naar het vervolg van de serie.


Tijdens het lezen: Ook dit keer is het weer een heerlijk verhaal waarvan ik echt loop te genieten. Het luistert heerlijk weg, is niet zwaar en je krijgt er een goed gevoel van.


Conclusie: Ook dit maal heb ik weer heerlijk genoten van het verhaal van Holly Martin. Ze schrijft echt heerlijke verhalen. Ik vond het leuk om nu het verhaal te beleven vanuit een van de andere zussen en haar verhaal te beleven. De schrijfstijl van Holly is vlot, krachtig en het luistert echt heerlijk weg. Wel is de opbouw een beetje hetzelfde als het eerste deel, het blijft een heerlijk romantisch verhaal met wat ups en downs en de nodige humor. Het is een echte feelgood roman en ook dit verhaal was weer een genot om te luisteren. Ik heb genoten en ik kijk ook echt met enorm veel plezier uit naar het volgende deel van de serie. Daarbij zal het verhaal gaan over de andere zus. Ik verheug me er nu al op!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️
2 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page