top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Een kerst voor in de boom – Mirjam Aarts

Lieve Mirjam, super bedankt dat ik aan de blogtour mee mag doen.

Nederlands | E-book | 9789083341019 | 12 november 2023 | Epub zonder kopieerbeveiliging (DRM) | Prijs 1,99


Voor het lezen:

Ik heb inmiddels al met veel liefde en plezier 2 boeken en een novelle van Mirjam gelezen. Hierdoor heb ik ook hoge verwachtingen van deze heerlijke kerst novelle. Ik ben enorm blij dat ik van Mirjam de kans krijg deel te nemen aan de blogtour. De cover heeft een heerlijke feelgood en kerstuitstraling. Op de donkere cover zien we een geïllustreerde kerstboom met lichtjes en wat ballen, met bovenop een fonkelende ster. De titel is op een leuke wijze in de boom verwerkt.

 

Het verhaal:

Lotte is na wat gebeurtenissen het magische kerstgevoel verloren. Voor haar draait de kerst de afgelopen jaren maar om één ding: kerstversieringen maken. Met haar eigen bedrijf Sparkling Stories maakt Lotte op basis van persoonlijke verhalen de meest prachtige kerstversieringen voor in de boom. Dat, terwijl ze zelf niet eens een mooi heeft staan. Dan treft ze een oude bekende, zou hij het magische kerstgevoel terug kunnen brengen?

 

Mijn ervaring:

Zoals je van Mirjam Aarts gewend mag zijn, is het weer een heerlijk levendig, vlot en luchtig geschreven verhaal. Het leest gemakkelijk en fijn weg, waardoor je even compleet kan wegdromen van het romantische, leuke en grappige kerstverhaal.


De personages zijn redelijk doorsnee neergezet, dat zorgt ervoor dat ik me als lezer gemakkelijk in deze novelle met Lotte mee het verhaal in kan gaan. Lotte is een leuke jonge persoonlijkheid en ook haar vriendin, familie en Alex zijn leuke personages.


Het verhaal heeft een heerlijke verhaallijn en kent ondanks dat het een korte novelle is, heerlijke ups en downs. Daarbij weet Mirjam je nieuwsgierigheid goed op te bouwen naar de reden waarom Lotte het magische kerstgevoel verloren is. Dit in combinatie met een leuke opbloeiende liefde en de kerststemming, zorgt ervoor dat ik op en top genoten heb.


Een kerst voor in de boom is een super leuke, mooie en grappige kerstnovelle. Mirjam heeft een heerlijke levendige, vlotte en luchtige schrijfstijl en weet je nieuwsgierigheid gedurende het verhaal hoog te houden. Van deze leuke novelle kom je absoluut in de kerststemming.

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5


6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page