top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Het winkeltje van verborgen schatten - Een nieuw begin – Holly Hepburn

Ik kreeg van A.W. Bruna de kans het eerste deel van deze 4-delige feelgood e-only serie te lezen en te recenseren. Dank je wel.

Nederlands | E-book | 9789044935486 | 04 mei 2023 | Adobe ePub A.W. Bruna Uitgevers | Prijs 1,99


Voor het lezen:

Bij de aankondiging van een nieuwe feelgood serie van Holly Hepburn was ik gelijk enthousiast. De vorige feeelgood serie Bioscoop aan zee was zo leuk, dat ik graag meer van deze schrijfster wilde lezen. De cover is door de vrolijke en kleurrijke illustratie erg uitnodigend en geeft het een absoluut feelgood gevoel. Hopelijk is het weer zo'n leuk en goed verhaal als de vorige keer, ik heb hoge verwachtingen.

 

Het verhaal: Deel één van de serie Het winkeltje van verborgen schatten van Holly Hepburn. Hope verhuist na een tragische gebeurtenis terug van Londen naar York. Ze wil een nieuwe start maken en dichter bij haar familie wonen. Ze gaat werken in een antiekwinkeltje en ontmoet twee hele verschillende mannen. Will, die een juwelierszaak heeft in York en onlangs de zorg kreeg over zijn jonge nichtje en Ciaran, een onderzoeker die haar te hulp schiet bij haar onderzoek van een mysterieus Egyptisch voorwerp. Durft Hope na alles weer haar hart te openen? Hoe weet ze zeker dat ze de juiste keuze maakt?

 

Conclusie:

Holly Hepburn heeft een heerlijke schrijfstijl die enorm levendig is en vlot en krachtig wegleest. Daarbij weet ze het verhaal vol emotie en gevoel te brengen. In het eerste deel van de serie worden alle personages op een mooie manier geïntroduceerd. Het is leuk dat Holly Hepburn niet direct voor de meest doorsnee personages heeft gekozen. Hierdoor is het verhaal ook direct een stuk realistischer en natuurlijker.


De verhaallijn is leuk en origineel. De verhaallijn is in het eerste deel nog enigszins in opbouw. Maar er zitten al wel leuke en onverwachte wendingen in die je als lezer erg nieuwsgierig maken. Daarbij kom je als lezer ook meer en meer te weten over Hope en haar besluit om terug te keren van Londen naar York. Daarbij eindigt het eerste deel echt met een ongelofelijke cliffhanger, waardoor ik nu echt enorm graag het tweede deel van de serie wil lezen.


Het winkeltje van verborgen schatten - Een nieuw begin is een prachtig begin. De personages zijn uniek en realistisch neergezet en worden op leuke wijze in de verhaallijn geïntroduceerd. Daarbij schrijft Holly Hepburn levendig en lekker vlot en krachtig, waardoor je gemakkelijk in het verhaal zit. Het eerste deel eindigt wel met een cliffhanger.. dus op naar deel twee!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5
13 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page