top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Een nieuwe herinnering voor kerst – Anne May

Een gratis kerstverhaal van Anne May, natuurlijk maakt me dat onwijs nieuwsgierig.

Nederlands | E-pub | verkrijgbaar op www.woordenvanmeij.nl


Voor het lezen:

Een kerstverhaal als cadeautje van Anne May, die moest ik natuurlijk lezen en kan ik in deze tijd van het jaar niet laten liggen. Vooral niet met de leuke en uitnodigende cover die je helemaal het kerstgevoel geven. Het is lang geleden dat ik wat van Anne May gelezen heb, maar ik verwacht dat ze nog altijd zo fantastisch schrijft als voorheen.

 

Het verhaal:

Een lief verhaal over Adam die zelf niet meer in kerst gelooft, maar anderen wel het geluk in de liefde gunt. Als hij Steve tegen het mooie lijf loopt, ziet hij in hem de ware voor zijn zus Aafke.

Maar je weet wat ze zeggen: Wie de wie de kerstlichtjes ophangt voor een ander, raakt er soms zelf behoorlijk van in de war.

 

Mijn ervaring:

Wat een heerlijk origineel en leuk verhaal is dit kerstverhaal. Het verhaal wist me enorm te verrassen. Het verhaal heeft een hele leuke verhaallijn en Anne May heeft op een hele mooie manier de liefde die tussen Adam en Steve opbloeit weten te verwoorden. Ook is het leuk om eens een divers (Lgbtqia+) kerstverhaal te lezen, want die was ik tot dusver nog niet tegengekomen.

Ik vind het mooi dat ze in het vrije korte verhaal toch enorm veel diepgang en lagen heeft weten te leggen, wat het verhaal extra sterk maakt.


Ik heb genoten van dit verrassende en leuke kerstverhaal van Anne May. Via haar website www.woordenvanmeij.nl kan je het e-book gratis downloaden. Zo kan jij ook genieten en je nog even heerlijk in de kerststemming te blijven.

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️
5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page