top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Een warme kerst – Hamley Books

Een kerstbundel met 15 kortverhalen om helemaal in de kerststemming te komen én een goed doel steunen.

Nederlands | Paperback | 9798769819926 | Druk: 1 | december 2020 | 149 pagina's | Uitgeverij Hamley Books


Beschrijving:

Ook in 2021 brengen we een verhalenbundel uit met maar liefst 15 kortverhalen voor het goede doel.

Onze auteurs zetten zich hier belangeloos voor in. Bij elke verkochte bundel schenken we de opbrengst aan een organisatie die maaltijden voorziet voor eindejaar. We denken hierbij aan de mensen die getroffen zijn door de overstromingen afgelopen zomer.

 

Voor het lezen: De cover heeft een zachte en liefelijke uitstraling. De kleuren zijn zacht en bevat een illustratie van een kat die voor een openhaard zit met een cadeau en kerstsokken. Het lettertype van de cover past perfect bij de illustratie.


Conclusie:

Het boek bevat 15 kortverhalen allemaal met het thema kerst geschreven door Amina Laffet, Bram Baptist, Eva Linden, Ina de Man, Kaat de Kock, Lara Reims, Latoya Morris, Lies Vervloet, Mel Hartman, Monica Haak, Nina Verheij, Pen Stewart, Petra Doom, Rani de Vadder en Sandra J. Paul

De verhalen zijn enorm uiteenlopend en hebben allemaal een eigen schrijfstijl en genre, maar ze lezen allemaal lekker weg. Ook de variatie in verschillende verhalen wist me enorm te verrassen.

Het is een boek dat je heerlijk in de kerststemming brengt en een dikke aanrader om met de kerstdagen in aankomst te gaan lezen. Daarnaast zorg je met de aankoop van dit heerlijke kerstboek ook nog eens dat je gelijk een goed doel steun, twee vliegen in één klap dus. Fijne feestdagen!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page