top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Een zalig zooitje – Vannessa Thuyns

Een korte novelle in kerstsfeer moet natuurlijk in deze tijd beluisterd worden.

Nederlands | Digitaal luisterboek | 9789032520205 | 01 augustus 2022 | 39 minuten | Voorlezer: Vannessa Thuyns | VBK Lab | Prijs €3,99


Voor het lezen:

Een kerstnovelle van Vannessa Thuyns mag natuurlijk in deze tijd van het jaar niet ontbreken. Toen ik zag dat ze het luisterboek ook nog eens zelf had ingesproken werd ik helemaal nieuwsgierig. De cover van het luisterboek is een heerlijk kerst illustratie die het kerstgevoel bij mij weet op te roepen. Ik ben enorm nieuwsgierig en ik heb hoge verwachtingen van het boek.

 

Het verhaal:

Tirza is veel te laat met het doen van boodschappen voor het familie kerstdiner. Alle ingrediënten die ze nodig heeft zijn uitverkocht en tot overmaat van ramp meldt haar schoonzusje dat zij wél voor iedereen cadeautjes heeft gekocht... Terwijl ze geen idee heeft hoe ze het diner nog kan laten slagen krijgt Tirza hulp uit onverwachte hoek.

 

Mijn ervaring:

Zonder moeite duik ik in het verhaal van Tirza. Aangezien het verhaal begint dat Tirza in een overvolle supermarkt een poging doet om haar inkopen voor het kerstdiner te verzamelen, kan ik als luisteraar niet anders dan empathie voelen voor Tirza.


De verhaallijn is enorm leuk en erg herkenbaar, want wie herkent niet de drukte en stress voor de kerstdagen om alles op tijd in orde te hebben? Vanessa weet het verhaal erg levendig te beschrijven, waardoor je alle gebeurtenissen gewoon echt voor je ziet. De feelgood kent ondanks het korte verhaal leuke ups en downs en ook aan humor is geen gebrek, ik heb meerdere keren hardop lopen lachen.


Voor wie nog even in de kerststemming wil blijven hangen, is dit korte luisterboek absoluut eentje die je moet gaan beluisteren!

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5
8 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page