top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Een zomer offline – Kristie Raaijmakers

Een korte novelle die je voorafgaand aan de Rock & Flirt serie kan lezen. Dat laat ik me natuurlijk geen twee keer zeggen. De novelle krijg je als je je aanmeld voor de nieuwsbrief van Kristie Raaijmakers.

Nederlands | E-book | 42 pagina's | Prijs: Gratis na aanmelding nieuwsbrief


Voor het lezen:

Aangezien ik wilde starten met het lezen van de Rock & Flirt serie laat ik me de kans op een novelle die je gratis voorafgaand aan de serie kan lezen niet schieten. Ik ben erg benieuwd naar dit korte verhaal. De cover is in ieder geval erg uitnodigend en de vonken schieten er goed vanaf. Ik heb goede verwachtingen.

 

Het verhaal:

De Rock & Flirt serie is ontstaan uit een kort verhaal over Fleurs beste vriendin Sofie. Zij wordt door Fleur uitgedaagd om een maand lang geen social media te gebruiken. En daar ziet ze behoorlijk tegenop. Maar als ze op de eerste dag in de trein al meteen met een leuke man in gesprek raakt, krijgt ze er vertrouwen in dat deze challenge misschien toch wél een kans van slagen heeft. Ware het niet dat ze meteen gigantisch de mist in gaat!

 

Mijn ervaring:

In dit heerlijke kortverhaal volgen we Sofie. Sofie neemt van Fleur de uitdaging aan om een maand lang offline te gaan. Kristie heeft in het korte verhaal Sofie enorm goed neer weten te zetten. Kristie heeft een hele vlotte, krachtige en levendige schrijfstijl, waardoor je in een mum van tijd compleet in het verhaal zit.


De verhaallijn is enorm leuk, door de wendingen die het kortverhaal neemt wil je gewoon weten hoe dit verhaal af gaat lopen. Als lezer leefde ik dan ook helemaal met Sofie en de gebeurtenissen mee. Ook de humor die Kristie ook nog in het kortverhaal heeft weten te stoppen heeft me meermaals doen lachen. Het plot was de kers op de taart en sloot het kortverhaal heerlijk af.


Dit kort verhaal, dat een voorproefje van de feelgood-serie Rock & Flirt is, heeft mijn verwachtingen overtroffen! Wat een geweldig, heerlijk en leuk verhaal was dit. Ik kan niet wachten om met de Rock & Flirt serie te beginnen, want na dit kortverhaal wil ik meer!

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
24 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page