top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Eenzame kerst – Sara Goossens

Dit boek kon je gratis downloaden via de advent kalender van Uitgeverij Hamley Books.

Nederlands | E-book | december 2023 | 25 pagina's


Voor het lezen:

Ik heb nog niet eerder een verhaal van Sara Goossens gelezen dus ik heb geen enkel idee wat ik kan verwachten. De cover van het e-book is in ieder geval één en al kerst en heeft iets romantisch dus ik ben nieuwsgierig.

 

Het verhaal:

Mila is enorm gelukkig met haar verloofde Aaron. Ze hebben het plan een reis te maken naar Mauritius. Maar wanneer haar collega Kim langs komt, blijkt die roet in het eten te gooien en verbreekt Aaron zijn relatie met Mila. Mila besluit alsnog alleen op vakantie te gaan en er een onvergetelijke reis van te maken.

 

Mijn ervaring:

Dit is echt een super leuk en romantisch kerstverhaal. Het verhaal is heerlijk vlot en krachtig geschreven en ondanks dat het een kortverhaal is, kon ik er heerlijk in op gaan. Het is een leuke verhaallijn, die leuke wendingen neemt.. Het plot was wat te verwachten, maar zorgde wel voor een heerlijk einde en een goed gevoel! Zeker een aanrader om te gaan lezen.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️
15 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page