top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Flessenpost – Chantal Claassen

Aangezien volgend jaar deel 2 van deze serie gaat verschijnen en deze al lange tijd op mijn verlanglijstje staat te wachten is het hoogste tijd om dit boek te gaan lezen.

Nederlands | Paperback | 9789020539332 | Druk: 1 | maart 2021 | 256 pagina's | Uitgeverij Zomer&Keuning


Voor het lezen:

Een heerlijke feelgood-roman waarvan volgend jaar ook nog eens een vervolg op gaat verschijnen. Het boek stond al een hele tijd op mijn verlanglijstje. Ik had daarnaast ook zo verschrikkelijk veel lovende woorden gelezen op instagram dat ik deze feelgood gewoon MOEST lezen. Hoogste tijd om in het verhaal te duiken en me te laten verrassen.

 

Beschrijving van het verhaal:

We volgen Chloë. Wanneer ze haar relatie verbreekt, trekt ze tijdelijk in bij haar beste vriendin Babs. Ze mist nog altijd haar overleden ouders en broertje die ze erg jong verloren is. Sindsdien heeft haar oma altijd voor haar gezorgd. De gezondheid van haar oma wordt steeds slechter, en Chloë voelt zich hulpeloos. Ze gaat naar het strand van Hoek van Holland om na te denken en gooit daar een fles in de zee met een wens voor haar oma.

Dan ziet ze dat Beachclub Esperanza personeel zoekt, ze aarzelt geen moment en solliciteert. Hier beleeft ze mooie tijden.


Een heerlijke feelgood-roman van Chantal Claassen.

 

Mijn ervaring:

We volgen het verhaal van Cloë een heel sterke vrouw die al op jonge leeftijd heftige dingen heeft meegemaakt. Je bouwt als lezer heel snel een band op met Cloë. Chantal Claassen weet enorm goed dit personage vorm te geven, waardoor dat je je als lezer echt met het personage kan identificeren.


De verhaallijn was erg sterk en goed opgezet. Er zitten veel wendingen en ook onverwachte wendingen in het verhaal, waardoor je het boek moeilijk of eigenlijk niet kan wegleggen. De schrijfstijl van Chantal is heerlijk vlot en krachtig. Chantal weet het verhaal zo te schrijven dat je je werkelijk helemaal in het verhaal waant. Er zit veel emotie in het verhaal. Ik heb hardop gelachen, maar ik heb ook een half doosje tissues nodig gehad tijdens het lezen. Het is een verhaal dat me heeft weten te raken.


Ik heb onwijs, onwijs genoten van dit prachtige verhaal. Helaas had ik na 1 dag het boek al uit en ik heb er echt nog geen genoeg van. Wat een heerlijk boek was dit. 25 februari verschijnt 'Briefpost' deel 2 van deze geweldige Esperanza serie.


Voor iedereen die van feelgood-romans houdt is dit een absolute MUST-READ!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
10 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page