top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Foodtruck Fiësta – Saskia M.N. Oudshoorn

Dit boek kocht ik gesigneerd van Saskia zodra het boek verscheen. Helaas bleef hij even op de stapel liggen om er aan te beginnen, maar nu gaat de fiësta eindelijk beginnen!

Nederlands | Paperback | 9789020548501 | Druk: 1 | maart 2022 | 320 pagina's | Uitgeverij Zomer & Keuning | Prijs € 15,00


Voor het lezen:

Dit boek kocht ik gesigneerd van Saskia zodra het boek verscheen. Helaas bleef hij even op de stapel liggen om er aan te beginnen, maar nu gaat de fiësta eindelijk beginnen! Ik had al veel enthousiaste recensies voorbij zien komen, waardoor ik ook erg nieuwsgierig was geworden naar het verhaal. Aangezien haar 3 delige e-book nu als paperback ging verschijnen, leek me dit het perfecte moment om ook het verhaal van Foodtuck fiësta te gaan ontdekken. De uitnodigende en kleurrijke cover, roepen een heerlijk feelgood gevoel op. Ik ben erg nieuwsgierig naar het verhaal.

 

Het verhaal:

We volgen het verhaal van Bertina, of eigenlijk Tinus, zoals ze meestal door vrienden genoemd wordt. Ze heeft besloten een sabbatical van school te nemen. Na een heftige breuk met haar jeugdliefde Mats is ze gevlucht in haar studie. Inmiddels is ze met haar tweede studie gestart, maar nu haar moeder halsoverkop is vertrokken is ze even toe aan iets anders. Ze koopt via marktplaats een foodtruck. Hij heeft een flinke opknapbeurt nodig. Mats kan haar hierbij wel helpen. Wat de situatie gelijk enorm ongemakkelijk maakt...

 

Mijn ervaring:

Saskia heeft een hele vlotte en levendige schrijfstijl. Waardoor je zonder twijfel vanaf de eerste bladzijde mee het verhaal in wordt gezogen. Ook ontwikkel je als lezer enorm snel een band met het hoofdkarakter Tinus. Ze is enorm leuk en goed uitgediept, waardoor je als lezer meeleeft met de gebeurtenissen van Tinus. Ook de andere karakters zijn goed neergezet. Ik vind het ook bijzonder dat Saskia enorm goed de band en liefde die Tinus voelt voor Mats heeft weten te beschrijven. Daarnaast zijn de dialogen enorm levendig, waardoor je gemakkelijk compleet in het verhaal opgaat en de wereld om je heen vergeet.


De verhaallijn is enorm goed neergezet en is zonder twijfel op en top feelgood. Het verhaal zit vol ups en downs, een lach en een traan. Ik ben in dit geval enorm blij dat ik de paperback versie lees en hierdoor gelijk alle 3 de delen achtereenvolgens kan lezen, want geloof me, zodra je begint wil je het boek niet meer wegleggen.


Deze heerlijke feelgood is absoluut een must-read, ik vond hem werkelijk geweldig. Daarnaast zag ik al de aankondiging voor het vervolg op deze serie. Ik tel nu dan ook al de dagen af dat ik hiervan mag gaan genieten!

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
21 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page