top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Game Helden tegen de monsters – Marcel van Driel

Ik won dit boek via instagram bij Billybones. Nogmaals bedankt!

De covers van deze serie zijn werkelijk fantastisch en uitnodigend dus ik ben erg benieuwd naar het verhaal.

Nederlands | Hardcover | 9789030508489 | Druk: 1 | februari 2022 | 104 pagina's | Uitgeverij Billy Bones


Voor het lezen:

Alleen al de uitnodigende illustraties die ik op instagram langs zie komen van Paco Vink maken me enorm nieuwsgierig naar het boek. Dit moet gewoon een geweldig jeugdboek zijn.

Ik was dan ook dolblij dat ik bij uitgeverij Billy Bones dit boek won.

Een boek met deze illustraties en titel verwacht ik een leuk, spannend en avontuurlijk verhaal.

 

Het verhaal:

Raff, Puck, Manú en Philipe zijn vrienden. Na schooltijd spelen ze samen en ze delen ook hun liefde voor gamen. Samen spelen ze een avontuurlijk spel, maar dan ineens blijkt alles mis te gaan en blijken ze echt in de game te zitten. Lukt het de Game Helden om uit de klauwen van de superschurk De Leeuwin en haar monsterleger te blijven?

De boeken zijn geschikt om te worden voorgelezen, die je samen leest óf lekker alleen kan lezen.

 

Mijn ervaring:

Buiten de prachtige en veelbelovende cover is ook het binnenwerk prachtig vorm gegeven.

Aan de binnenkant zijn alle karakters die in het verhaal voorkomen getekend met hierbij de namen zodat je je een goed beeld kan vormen van iedereen die in het verhaal mee doet.


Er is goed en duidelijk rekening gehouden dat het boek leesbaar moet zijn voor kinderen die de boeken zelf willen lezen. Er is voor een prettig groot lettertype, korte zinnen en een goede regelafstand gekozen.


Marcel van Driel weet enorm goed een spannende en avontuurlijk verhaal neer te zetten, hij heeft goed met de jonge lezertjes rekening gehouden dat het verhaal niet te spannend is. Het verhaal wordt tussendoor ondersteund door mooie illustraties waardoor het verhaal nog meer tot leven komt. De hoofdstukken zijn lekker kort waardoor dat het verhaal voor de jonge lezertjes ook aantrekkelijk blijft, maar ik waarschuw alvast, het avontuur is zo verschrikkelijk leuk, dit boek wil je niet wegleggen. Het is een avontuurlijk en spannend verhaal met een heerlijke dosis humor.


Ik heb echt genoten van het originele, avontuurlijke en spannende verhaal van de Game Helden. Op een hele hedendaagse wijze komen vriendschap, gamen en avontuur ter sprake.

Het boek is echt een geweldige aanrader!

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️


13 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page