top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Gebroken fluisteringen – Neva Altaj

Toen ik de vraag kreeg van Sisters Press om het tweede deel van deze steengoede serie te lezen en recenseren, hoefde ik geen seconde na te denken. Dank je wel!

Nederlands | E-book | 1230005961399 | 31 maart 2023 | Epub zonder kopieerbeveiliging (DRM) | Uitgeverij Sisters Press | Prijs €5,99


Voor het lezen:

Aangezien deel één van deze serie een genot was om te lezen, hoefde ik dan ook geen seconde te twijfelen toen ik van Uitgeverij Sisters Press de vraag kreeg of ik ook deel twee wilde lezen en recenseren. Ik heb nu natuurlijk onwijs hoge en goede verwachtingen. De passie en sfeer die Neva Altaj in haar verhaal wist te leggen in deel één hoop ik in deel twee terug te zien. Daarnaast sluit de cover met het mysterieuze beeld en sfeer perfect aan op het eerste deel van de serie.

 

Het verhaal:

Mikail.

De Italiaanse en Russische maffia verkeren in een staat van oorlog, en het gaat er hard aan toe. Om hierin een verzoening te creëren besluiten we om onze werelden samen te voegen. Hierdoor mag ik als gevreesd monster van de Bratva trouwen met de mooiste vrouw van de Italiaanse maffia. Ik bewonder haar al voor dat deze kans kwam, ze wordt eindelijk van mij. Zal ze me ooit 100% willen accepteren als haar man?

Bianca

Voor mijn zus heb ik alles over, zelfs trouwen met iemand van de Bratva. Haar veiligheid betekent alles voor me. Ik had alles verwacht, maar niet deze man. Deze angstaanjagende man is alles wat ik ooit gewild heb. Lukt het mij om zijn muren af te breken? En de ontstane barrières te doorbreken?

 

Mijn ervaring:

Het verhaal wisselt per hoofdstuk tussen de twee personages Mikail en Bianca. Hierdoor weet Neva Altaj beide personages enorm goed uit te diepen en kan je als lezer ook helemaal in de personages op gaan. Ik heb er echt bewondering voor hoe goed Neva Altaj dit weet te doen. Ze zijn beide enorm verschillend en uniek.


Neva Altaj schrijft vlot, krachtig, levendig en vol passie en gevoel. Hierdoor is het echt een verhaal dat onder je huid kruipt en leeft. Ze weet enorm goed de sfeer, emoties en gevoelens neer te zetten, waardoor het verhaal je echt raakt. Het is een spannende verhaallijn in combinatie met een heerlijke romance die echt spettert. De verhaallijn heeft een sterke en goede opbouw. Door de wendingen die het verhaal neemt, blijft de verhaallijn enorm boeiend. Het plot en de epiloog wisten me wederom te verrassen en waren erg sterk. Het verhaal kent een mooie afsluiting van dit deel. Het is een verhaal dat ik echt in één dag moest uitlezen.


Gebroken fluisteringen, het tweede deel van de Perfectly Imperfect serie van Neva Altaj is een mega dikke aanrader. Deze steamy dark new romance serie kan ook prima als stand-alone gelezen worden, maar geloof me, deze serie is vanaf het begin het lezen waard. Het verhaal is levendig en vol passie geschreven en leest zo vlot, krachtig weg dat ik het in één dag uit moest lezen. Ik kan niet wachten op het derde deel!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
14 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page