top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Geen zomer zonder regen – Alex Peeters

De prachtige cover van dit korte feelgood roman, overtuigde me gelijk dat ik het e-boek wilde lezen. Ik mag mee doen aan de blogtour van Books & Butterflies, dank je wel!

Nederlands | E-pub | 9789464510720 | 24 juni 2022 | 27 pagina's | Uitgeverij Books & Butterflies | Prijs €2,99


Voor het lezen:

De prachtige cover van dit korte feelgood roman, overtuigde me gelijk dat ik het e-boek wilde lezen. Ik mag mee doen aan de blogtour van Books & Butterflies, dank je wel! Op de cover zien een een stel wandelend aan een strand met een zonsondergang. De titel en de schijfster vallen door het grote contrast enorm op en vormen samen een mooi geheel.

 

Het verhaal:

Wanneer Claire het land ontvlucht na een slechte break-up, weet ze dat het tijd is voor enkele veranderingen in haar leven. Ze wil rust en minder impulsief beslissingen maken. Wanneer ze haar jarenlange vriend Silvano tegen het lijf loopt, daagt hij haar uit niet enkel om naar zichzelf te kijken maar ook naar wat ze echt wil in de toekomst. Vindt Claire de rust die ze zoekt of blijven haar beslissingen zich tegen haar keren?

 

Mijn ervaring:

Door het geweldige en emotionele begin van het verhaal en het leven van Claire wordt je mee het verhaal in gezogen. De schrijfstijl van Alex Peeters is heerlijk vlot en krachtig en er zit een enorm lekker tempo in de verhaallijn. Ze kan ook enorm goed de gedachten, gevoelens en emoties van Claire verwoorden, waardoor dat je in het kortverhaal zonder enige moeite mee kan leven en voelen met Claire. De verhaallijn is goed opgezet en ik vind het bewonderenswaardig dat Alex Peeters dit prachtige verhaal dat enorm veel verschillende wendingen krijgt in het kortverhaal zo krachtig heeft weten neer te zetten.


Het is de eerste novelle van Alex Peeters, maar dit verhaal snakt naar meer leesplezier. Dit kortverhaal is absoluut het lezen waard.

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
20 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page